reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Dobry!
Wpadam tylko na chwileczkę, żeby się przywitać! Jak Piotruś zaśnie to posiedzę dłużej i poczytam co u Was!
Dzisiejsza noc na szczęście minęła bez problemów! :-)
A śniegu napadało, że hej! :tak:

Witam, widzę że zima wraca na dobre u wszystkich.U mnie w nocy tez był mróz -7C,nocka ok także nie ma co narzekać :-):-):-)
Czas na śniadanko , życzę Smacznego Wszystkim !!!! :tak::tak::tak:

witam sie dzis i ja
trochr nie bylo wczoraj czasu :dry:
u nas takie zaspy ze jak widze te auta na parkingu jak trudza sie by wyjechac to masakra ... tzrebabyloby poswiecic temu pol godzinki chyba ze ktos sobie odsniezyl to ma spokoj... ale masakra bialo na maxa ... chyba dopiero teraz zima sie zaczela :oo:

anka - ja zagladalam na suknie ze stronki KomisSlubny.pl :: Komis Sukien Ślubnych :: Suknie Ślubne - Najlepsze Ceny i tak znalazlam swoja suknie :-D musialam jechac pare km ale oplacalo sie ...
mama helenki - slicznie wygladasz w nowej fryzurce :tak:

widze znow temat horrorow - heh kiedys tez byl i pisalam Wam o tej masakrze "underground mordum" czy cos takiego to byl dopiero horror - nie polecam tylko dla wytrzymalych

Witam Was Kochane:-):-):-)
Mama Helenki uważam że takie badanie jest ok:-):-):tak::tak:
Mamusie mam do Was pytanko;-)mój Igorek od jakiegoś czasu stał się strasznie nerwowy:-(na wszystko reaguje nerwami, złością, płaczem:-( a teraz ostatnio ma chopla na punkcie ubierania się i strasznie lubi ubranka w paseczki:-);-) jak bluzeczka w paseczki to i skarpetki też:tak::-) i jak sobie już coś umyśli to tak musi być, i to nie ja mogę go ubrać tylko on sam sobie wybiera co np dziś założymy:-):tak:;-) nie sprzeciwiam się bo To kochane serduszko ale czy u Was też tak jest dziewczyny:-);-):tak: Pozdrawiamy Was serdecznie wszystkie bez wyjątków:-);-):tak:buziolki:-);-):tak:;-):-)

Mama Helenki ślicznie Wygladasz w nowej fryzurce:-);-):-)
My idziemy na śniadanko:-);-) i Wam też życzymy smacznego :-);-):tak: jak wrócimy to napewno dołączymy do Was:-);-):tak:

Witajcie porannie.

U mnie znowu szpital w domku. Tomek zakatarzony i kaszle...:szok::no:.
Zaraz poczytam co u was. Choć i tak wszystkiego nie nadrobię:no:.

reklama
Witam się i ja :-)
Helena spała do 8.30:szok: Wprawdzie M zrobił jej kasze o 6 ale poszła spać dalej, a ja nie musiałam tyłka podnosić :rofl2:

Wczoraj miałam niespodziewanych gości, Niunia się strasznie cieszyła bo przyjechał jej ulubiony wujek. Pół wieczoru przesiedziała mu na klanach, albo on z nią na podłodze :-)

...mama Helenki przemywaj małej oczka sola fizjologiczna w ampułkach kilka razy dziennie.Moim to pomagało:-)...

Dzieki za radę, z dnia na dzień coraz lepiej, ale skocze dzisiaj do apteki. W związku z naszym długim spaniem, nie dostałam się do lekarza :baffled:

Sama o tej porze?????niemozliwe:dry:
tak mi sie jeszcze przypomniało-ja ostatnio kupiłam Weronice kapcie na allegro firmy Zetpol.za przesyłke dałam mniej niz bym wydała na bilet jakbym chciała kupic w Mńsku bo u nas akurat nie było.

Ile ja się za kapciami nalatałam, też chciałam takie z wycięciami, albo bez palców, a w końcu kupiłam zakryte:dry:

dziewczyny macie juz rowerki dla swoich dziewczynek na wiosnę???? a jeśli nie to jakie zamierzacie kupić????

Ja rowerek mam taki
Cudowny Rowerek Wiewiórka Firmy Arti 202 (552323719) - Aukcje internetowe Allegro
( kolory trochę inne) Odkręciłam podnóżek i resztę tego badziewia z dołu i będziemy jeździć jeszcze tego lata. Helena ma 90 cm i dopiero zaczęła do pedałów dosięgać. Do lata dorośnie do samodzielnego pedałowania:-)
Chciałam juz wtym roku zmieniać rowerek ale stwierdziłam, że bez sensu, na nastepne lato kupimy na 2 kółkach:tak:

MójM też ogląda TV- BONDA ,nie znoszę tych filmów

A ja kocham Bonda :-D Też oglądałam, mogę dla niego nie spać :rofl2:
Horrorów nie oglądam, bo potem spać nie mogę :rofl2:

chciałam jeszcze coś napisać, ale miałam za dużą przerwę w trakcie pisania i pozapominałam ...

Do góry