reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja tak z doskoku :-)
maly spi od 11:50 pewnie za niedlugo sie obudzi i za chwile przychodzi moja mamuska na tipsy (ostatnio byla znajoma) :tak:
dziekuje dziewczyny za komentarze na nk :-D

madziulanatasza - podaj mi na priv swoje namiary to Cie znajde :-p:tak: a nie znam zadnych cwiczen procz brzuszki - nie cwicze :sorry:
myszunia - ja Cie chyba nie amm na nk - podaj mi na priva namiary prosze :-);-)
joe alex - a co ogladaliscie :eek: zdrowka :tak:
aleksia - moze byc na kolorowo :-D:cool2:

reklama
ello

Lali spi ja robie obiadek a moj przed tv:-)pranie w toku :):-)

Aleksia prosze Cie nie taka wielka czcionka moze byc kolorowa ale mi sie to troche zle czyta:baffled:

U nas deszczowo wiec sie nie ruszamy z domku:no:

Patrysia a jak mialas kiecke?

Joe zdorwka zyczymy!!

dziewczyny my już po okuliście wszystko dobrze oczka nie tylko ładne ale i zdrowe następnawizyta w lipcu:tak::tak::-):-):-):tak::tak::tak:jestem mega szczęśliwa:tak::tak::tak::tak: no a teraz mykam obiad moim głodomorom szybko robić wpadne potem.........
madziulanatasza daj mi swój numer gg bo mi wszystko znikneło i nie mam:wściekła/y:

Witajcie popołudniowo:-).

Malinka, cieszę się, że wszystko przebiegło po twojej mysli. Kolejny problem z głowy...:tak::-D.

A mojemu synowi zachciało się teraz kakao:baffled:. Pędzę mu zrobić...:rofl2:

Hejka :-):-):-)

Myszunia i Mama Helenki nie ma sprawy, specjalnie dla Was zmieniam czcionkę i przestaję z kolorami :-):tak::tak::tak::tak::-):-):-) bo nie chcę abyście pomijały moje liściki:))))

Agnes123 dziekuję Ci bardzo, powiem Ci, ze dało mi to co napisałaś duzo do myślenia i porozmawiam z mężem i teściową :baffled: bo juz naprawdę nie może tak być dalej:-);-)

Dziewczyny odnośnie nk to i ja bym prosiła namiary na prywatnym to tez do Was dołączę:-);-):-):-) plis plis plis:-);-):-);-)

Biegnę na chwilkę na dół, dziewczyny powysyłajcie mi namiary to powysyłam Wam zaproszonka na nk:-);-):-) zaraz wracam:-):-) buziaki:-);-):tak:

A mój starszy synuś od kilku dni uskarża się, że boli go siusiak...:baffled:.
Oj mam nadzieję, że obejdzie się bez wizyty u lekarza...:baffled:.

Aleksia, widzę na suwaczku, że masz synusia w tym samym wieku... Uskarżał się kiedyś, że boli go siusiak?

No kobitki, ja to dzisiaj mimo śniegu wiosnę poczułam. Zaliczyłam dwa spacery z Heleną :tak:A zmarzłam przy tym :-D

No ale jak o godzinie 15 słońce w pełni, a my po obiadku to szkoda było nie pość na spacer :rofl2:

A teraz laleczka zażyczyła sobie frytki :happy:

reklama
Do góry