reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No wreszcie doczytałm do końca :mad: :mad: :mad: tyle naklikałyście znowu

U nas słońce ale też wieje bardzo i chyba też w domciu niedziele spedzimy.
wczooraj padłam o 21 bo tak mnie głowa bolała - zjadłam 3 nurofeny forte i nic że myslałam że umrę już.
Chyba to kara za to jak nakłamałm ostatnio neurologowi żeby mie na EEg wysłąła bo na jestem ;) :laugh: :laugh: :laugh:L

reklama
witam i ja spowrotem! juz po pierwszej czesci obiadku druga dochodzi! hubcio sie wyspal zaraz bedzie jadl zupke szczawiowa! a pogoda nadal do bani!!!!!!!!!!

hej dziewczyny.......wlasnie ogladam na tvn style o cesarskim cieciu....bosheeee oni naprawde staraja sie obrzydzic kobietom ta forme porodu, dobrze ze ja mam inna opinie, bo bym chyba umarla w trakcie ze strachu ;D ;D ;D ;D ;D wlasnie gadaja o bliznie....bosheee ja juz mam praktycznie niewidoczna, zadnych strupow nie mialam a mowia o tym strasznie.....rety....

witam wszystkich
u nas wieje niemiłosiernie a na mieście widziałam kilka połamanych drzew.teraz tu siedze i anglika odrabiam.
musze sie pochwalić że schudłam 2 kg ;D :laugh: ale sie ciesze bo może tak tragicznie w stroju wygladac nie będę ::)
ja też po cesarce i też mi sie ładnie od początku goiło.
tez wiem ze w wbk sa fajne kredyty i jak będzie co kupić to też mnie to czeka
Lilka mam identyczna sytuacje jak ty jeśli chodzi o mame,z tego co piszesz, dlatego puki co mieszkamy z teściami,zaraz jestem spokojniejsza i szcześliwa

no my tez bedziemy sie starac o kredyt na dom, ale to za jakis rok dwa, bo narazie mamy tylko 1 pokoj i powiem szczerze ciasno nam potwornie :((

reklama

ja tez.....poczatkowo mielismy wziac kredyt pod zastaw naszych mieszkan ale ostatecznie stwierdzilismy ze wezmiemy pod zastaw domu, bo jak nie bedzie z czego splacac to by nam zabrali mieszkania i bysmy pod mostem wyladowali a tak zabiora dom i wrocimy najwyzej na te 40 metrow

Do góry