reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój sąsiad to całe mieszkanie remontuje. Jeszcze mieszka nade mną i to wszystko słychać strasznie. Jak wierci w płytach betonowych to całe echo idzie na blok. Wszędzie słychać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Słuchajcie dziewczyny może Wy mi doradzicie.jak mam przekonać dziecko żeby zaczęło jeść owoce??????
Oliwka od samego początku nie jada owoców świerzych w ogóle,wiem masakra:no::no::no:

Teraz dopiero trochę podgryzać jabłuszko,ale tylko parę gryzów i rzuca a tak żadnego owoca !!!!!

namawiam ją,owoce stale leżą na stole w zasięgu reki,dziś kupiłam mandarynki ,to mnie zaczęła nimi karmić,nie chce nawet spróbować ugryźć.
A powinna jeść,na siłę też nie da rady bo w tedy jest wrzask i wypluwanie a to pogarsza sprawę.Zaczyna mnie to coraz bardziej martwić.Ratujemy się słoiczkami,bo jakieś owoce-witaminy musi mieć żeby była zdrowa,tym bardziej że taka pora roku i o chorobę nie trudno.Może macie jakieś pomysły bo mi sie już skończyły.:-:)-:)-(

Moje male usnely,bo juz byly strasznie zmeczone:tak::tak::tak:
AGNES:-)Ja Tobie nie pomoge bo moja trojca to zjadlaby doslownie wszystko,wiec problemow z jedzeniem nie mam wcale;-):-)

agnes mój adam jak był mały tez owoców nie ruszył zresztą warzyw też nie:no::no::no: nie było na niego sposobu nic nie pomagało z wiekiem sam zaczął po nie sięgać i tak nadal nie jada wszystkich ale teraz to chociaż zje jabłko gruszkę banana mandarynki a jak był w wieku oliwki to jedyny owoc jaki jadał to banan więc moja rada przeczekać a tym czasem podwaj jej soki np kubusie bobofruty itp natomiast moja jula od zawsze jest wszystkożerna jak dzieci dowikly antek też się na takiego zapowiada:-D:-D

reklama
Moja Helena zjadła by konia z kopytami :rofl2:

Mandarynki jaj ostatnio przeszły, teraz ma fazę na banany.

Ja nie podtykam pod nos, informuje tylko: mama obiera jabłuszko, sama się zjawia :tak:

Do góry