reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Ja na wymioty i mdlosci przetestowalam chyba wszystko co bylo mozliwePoczawszy od herbaty imbirowej bleee,przez syrop na chorobe lokomocyjna dla dzieci Lokomotiv,plastry przeciwwymiotne przyklejane na nadgarstki no i wreszcie te czopki torecam
J aplanuje zrobic na obiad makoron w sosie pomidorowym z jajami;-)
Ja juz sobie tez posprzatalam ,musze tylko dokonczyc myc naczynia i bedzie si:-)
J aplanuje zrobic na obiad makoron w sosie pomidorowym z jajami;-)
Ja juz sobie tez posprzatalam ,musze tylko dokonczyc myc naczynia i bedzie si:-)
MALINKA2109
I jak Dowikla coś Ci pomogło?
bajorekaga
Hejka dziewczynki u mnie tez zrobiło sie bardzo biało, całą noc sypał śnieg, dzieci w małopolsce od jutra zaczynają ferie wiec im sie uda, bo śniegu mamy dużo
A i mam dla Was fajną piosenke, jak maCIE CHWILKE TO POSŁUCHAJCIE Wrzuta.pl - Natalia Niemen - Jestem Mama- to moja kariera
A i mam dla Was fajną piosenke, jak maCIE CHWILKE TO POSŁUCHAJCIE Wrzuta.pl - Natalia Niemen - Jestem Mama- to moja kariera
I jak Dowikla coś Ci pomogło?
Tak wiesz;-)Najlepsze byly czopki ale za duzo nie mozna ich bracMi moja lekarka zapisywala tylko jedno opakowanie na 4 tygodnieAle jak juz musialam naprawde gdzies wyjsc a mi sie skonczyly to dzwonilam do lekarza rodzinnego i mi wypisywal
BAJOREKAGA:-)A ja nawet nie wiem kiedy sa ferie w WilekopolsceA zastanawiam sie czy posylac wtedy mlodego do przedszkola
MALINKA2109
Fajna ta piosenka ,ja moge zaśpiewać "będe mamą" :-)
bajorekaga
mi tez sie podoba, :-)
ja też bym nie wiedziała kiedy bedą ferie jakby nie to ze mieszkam tymczsowo z bratem i jego dwóch bratanków chodzi do szkoły
ja też bym nie wiedziała kiedy bedą ferie jakby nie to ze mieszkam tymczsowo z bratem i jego dwóch bratanków chodzi do szkoły
B
Beata1988
Gość
Czy wasze pociechy też jakieś marudne się ostatnio zrobiły??
reklama
Podziel się: