reklama
A co tu tak pusto???????????????
Gdzie wszystkie pouciekałyście? Rano taki ruch a teraz nikogo?
Dowikla wiem, że się już powtarzam ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN a widziałaś już kwiatuszek na nk?;-)
Skoro nikogo nie ma to i ja zmykam, może uda mi się zajrzeć wieczorkiem
Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim za zyczeniaKwiatka widzialam;-):-)Sliczny
Wlasnie wrocilam z Dominikiem ze szkoly-bylismy na drzwiach otwartych,poniewaz zastanawiam sie czy do zerowki poslac go do szkoly czy dalej do przedszkola
Mama Helenki
i Aniki :D
My obgryzanie kredek mamy juz za sobą:-)
A ja w domu robię wszystko Heleną. Jak odkurzamy to ona gania z drugą rurą i też odkurza Zmywa ze mną na blacie w kuchni, miesza w garach Na bardziej chyba lubi pranie bo pozwalam jej pralkę włączać Meble i podłogi też razem, ona ma swoją ścierkę i święty spokój
A jak jej się znudzi to włączam TV
A ja w domu robię wszystko Heleną. Jak odkurzamy to ona gania z drugą rurą i też odkurza Zmywa ze mną na blacie w kuchni, miesza w garach Na bardziej chyba lubi pranie bo pozwalam jej pralkę włączać Meble i podłogi też razem, ona ma swoją ścierkę i święty spokój
A jak jej się znudzi to włączam TV
Słuchajcie DZIECKO MI JUŻ ŚPI
Była tak padnięta,stałą i ryczała,niczym nie dało jej zabawić.Więc ją położyłam ,usnęła w 5 minut jak nigdy.Tylko czy prześpi do rana ???????
Żeby tylko nie obudziła się w nocy bo ja nie mam ochoty na nocne zabawy.
Była tak padnięta,stałą i ryczała,niczym nie dało jej zabawić.Więc ją położyłam ,usnęła w 5 minut jak nigdy.Tylko czy prześpi do rana ???????
Żeby tylko nie obudziła się w nocy bo ja nie mam ochoty na nocne zabawy.
13 jest szczęśliwy ja 13 urodziłam antka i jestem najszczęśliwsza pod słońcem:-):-):-)
co do obgryzania kredek hmmmmm...... mój 10 latek ma do dzisiaj manie obgryzania ołówków
ja też sprzątam z dzieciakami i prasuje też antek w leżaczku ogląda świat julia lubi podawać i ubrania z koszyka i decydować co mam w danym momencie prasować .jak robie sprzątanie kuchni to jula pierwsza do pomocy wyciera naczynia blat układa sztućce więc jest fajnie i porządki zaliczone z dziećmi
co do obgryzania kredek hmmmmm...... mój 10 latek ma do dzisiaj manie obgryzania ołówków
ja też sprzątam z dzieciakami i prasuje też antek w leżaczku ogląda świat julia lubi podawać i ubrania z koszyka i decydować co mam w danym momencie prasować .jak robie sprzątanie kuchni to jula pierwsza do pomocy wyciera naczynia blat układa sztućce więc jest fajnie i porządki zaliczone z dziećmi
anka26_x_07
Mama Laury :)
Dla mnie 13 nie jest pechowy:-)
Agnes oby do rana
Agnes oby do rana
reklama
Podziel się: