reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A co tu tak pusto???????????????:szok::szok::szok:
Gdzie wszystkie pouciekałyście?:-D:-D:-D Rano taki ruch a teraz nikogo?:baffled::baffled::baffled:
Dowikla wiem, że się już powtarzam ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN a widziałaś już kwiatuszek na nk?;-)
Skoro nikogo nie ma to i ja zmykam, może uda mi się zajrzeć wieczorkiem:-D:-D:-D

Jeszcze raz bardzo dziekuje wszystkim za zyczenia:tak::tak::tak:Kwiatka widzialam;-):-)Sliczny:tak::tak::tak:
Wlasnie wrocilam z Dominikiem ze szkoly-bylismy na drzwiach otwartych,poniewaz zastanawiam sie czy do zerowki poslac go do szkoly czy dalej do przedszkola:confused::confused::confused:

My obgryzanie kredek mamy juz za sobą:-)

A ja w domu robię wszystko Heleną. Jak odkurzamy to ona gania z drugą rurą i też odkurza:tak: Zmywa ze mną na blacie w kuchni, miesza w garach:tak: Na bardziej chyba lubi pranie bo pozwalam jej pralkę włączać:rofl2: Meble i podłogi też razem, ona ma swoją ścierkę i święty spokój:-D
A jak jej się znudzi to włączam TV

Moje to mi pralke wylaczaja podczas prania:rofl2:Ja pozniej wyciagam pranie i cos mokre i niewyplukane jest:szok:
No i lubia myc telewizor tzn sie biora chusteczki pampersa i mi po tym telewizorze ciach:crazy:

mama helenki to masz szczęście bo ja przy Oliwce nic nie mogę zrobić.Robię wszystko na szybkiego jak śpi i wieczorem.Nie potrafi się dłużej sobą zająć a nie chce jej ciągle sadzać przed telewizorem.

Słuchajcie DZIECKO MI JUŻ ŚPI :szok::szok::szok::szok::szok:
Była tak padnięta,stałą i ryczała,niczym nie dało jej zabawić.Więc ją położyłam ,usnęła w 5 minut jak nigdy.Tylko czy prześpi do rana ???????

Żeby tylko nie obudziła się w nocy bo ja nie mam ochoty na nocne zabawy.

13 jest szczęśliwy ja 13 urodziłam antka i jestem najszczęśliwsza pod słońcem:-):-):-)
co do obgryzania kredek hmmmmm...... mój 10 latek ma do dzisiaj manie obgryzania ołówków:szok::szok::rofl2::rofl2:
ja też sprzątam z dzieciakami i prasuje też antek w leżaczku ogląda świat julia lubi podawać i ubrania z koszyka i decydować co mam w danym momencie prasować .jak robie sprzątanie kuchni to jula pierwsza do pomocy wyciera naczynia blat układa sztućce więc jest fajnie i porządki zaliczone z dziećmi:rofl2:

reklama
Do góry