reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Dowikla, ja również przyłączam sie do życzeń!!!!!!!
Co do dentysty to ja boję się przeokropnie! Miałam bardzo niemiłe przeżycia. Jeszcze na studiach usuwali mi dwie dolne piątki no i jakieś dwa lata temu pani dentystka wykryła, że po tych piątkach zostały mi korzenie w dziąsłach! Jak je zaczęła wyciągać to rozwaliła mi całe dziąsła, siedziałam na tym fotelu z godzinę i pomimo znieczulenia łzy mi w oczach stały. Później przez dwa tygodnie jechałam na Ketonalu a i tak nie mogłam nic jeść i bolało przestrasznie. No i od tamtej pory jeszcze nie byłam u dentysty!
joe alex
Ja do naprawy mam jedynkę, ale jakoś wybrać się nie mogę do dentysty...
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ha widzę że wszystkie dzieci kochają świnke pepeto donoszę że w gazecie dziecko są fajne bluzeczki na długi rękaw z pepą my już chyba w listopadzie kupiłyśmy jedną teraz drugą ma julia i mogła by ją nosić codziennie
a na jkai rozmier te koszulki?chyba kupiei za ile gazeta?
Wczoraj moje dziecko mnie zaskoczyło. Poszedł spać o 18:00 i już myślałam, że prześpi całą noc. Niestety wstał o północy, więc dałam mu mleko i chciałam z powrotem położyć, a ten w pełni sił i chciał się bawić! No szok po prostu! Zasnął po 2:00!
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
ja swojej Weronice nie daje usnac w dzien pzoniej niz 16 i to jezeli wstanie przed8 rano i spi kolo poludnia.bo ja wstanie ok89 jak dzis to pozniej 13-14 spi ok.2godziny i do wieczora nie daje jej zasnac
reklama
joe alex
Szkoda, że te bluzeczki są dla dziewczynek. Mój Tomasz tez jest wielkim fanem Peppy
Podziel się: