reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Co do dentysty to ja boję się przeokropnie! Miałam bardzo niemiłe przeżycia. Jeszcze na studiach usuwali mi dwie dolne piątki no i jakieś dwa lata temu pani dentystka wykryła, że po tych piątkach zostały mi korzenie w dziąsłach! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak je zaczęła wyciągać to rozwaliła mi całe dziąsła, siedziałam na tym fotelu z godzinę i pomimo znieczulenia łzy mi w oczach stały. Później przez dwa tygodnie jechałam na Ketonalu a i tak nie mogłam nic jeść i bolało przestrasznie. No i od tamtej pory jeszcze nie byłam u dentysty! :zawstydzona/y:

ha widzę że wszystkie dzieci kochają świnke pepe:tak:to donoszę że w gazecie dziecko są fajne bluzeczki na długi rękaw z pepą my już chyba w listopadzie kupiłyśmy jedną teraz drugą ma julia i mogła by ją nosić codziennie:rofl2:

Wczoraj moje dziecko mnie zaskoczyło. Poszedł spać o 18:00 i już myślałam, że prześpi całą noc. Niestety wstał o północy, więc dałam mu mleko i chciałam z powrotem położyć, a ten w pełni sił i chciał się bawić! No szok po prostu! Zasnął po 2:00! :szok:

ja swojej Weronice nie daje usnac w dzien pzoniej niz 16 i to jezeli wstanie przed8 rano i spi kolo poludnia.bo ja wstanie ok89 jak dzis to pozniej 13-14 spi ok.2godziny i do wieczora nie daje jej zasnac;)

reklama
Do góry