reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Znikam, bo mam dzisiaj sporo do załatwienia:baffled: postaram się wpaść wieczorkiem, pewnie będzie duuuuużo do czytania:tak::tak::tak:
Miłego dnia Wam życzę, chociaż ta pogoda jakoś mnie nie nastraja optymistycznie:crazy: ale mimo wszystko najważniejsze jest pozytywne nastawienie:tak::-D:-D

reklama
Na pewno nie ja:-)ja skorpionica:-)
Ja też skorpion :-) M bliźniak, Helena wodnik, a teraz się rak szykuje :rofl2:

jak widze w siatkach centylowych to moja Weronika jak zwykle na 97wzrost i waga powyzej 97:-)

Helena wzrost na 95, a waga na 60-70 ale nie wygląda na zabiedzoną :-)

malinka1 ja tez bym nie budziła w nocy. Skoro rośnie i przybiera na wadze. Moja jadła co 2h i słabo rosła :no: Musiałam dokarmiać flaszką. Ale już wszystko nadrobiła :-D

Witam i ja wszystkich.My nocka znowu nie przespana.Nie wiem co sie dzieje z tym moim dzieckiem.wstałą po 2.00 w nocy zasnęła ok 4.00.Ale dziś to chyba moja wina bo za mocno nastawiłam grzejnik,potem jak skręciłam to usnęła i spałą do rana.

A ja mam dziś dentystę,nie chce mi się jechać ale cóż.Oliwka będzie dziś z tata przez ten czas.
A pogoda nie zaciekawa :no::no::no:
Ten co snieg napadał to topnieje i jest jedna wielka chlapa.

DOWIKLA DZIS TWOJE URODZINKI.WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO !!!!! OGROMNIASTE USCISKI ODE MNIE I OD OLIWKI:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

co do stomatologa to ja właśnie jestem w trakcie wizyt z julią a żeby było śmieszniej to byłam z nia w listopadzie bo zaczęła się skarżyć że coś ją pobolewa pani zobaczyła i stwierdziła że są jakieś nadwrażliwe ale zdrowe no to ok ale początek grudnia i julia w nocy ryk ząb boli rano płacz mama boli no to biegusiem z antkiem na ręku do dentysty pani młodą na fotel i szok mała ma 5 ębów do leczenia z czego 4 to leczenie kanałowe mleczaków:szok::szok::szok::szok: ja w szoku mówię ale jak to no miesiąc temu były zdrowe pani mówi że nie wie kto jej sprawdzał te zęby ale chyba ślepy no fakt ja gołym okiem też nic nie widziałam ale ja nie lekarz no i moja dzielna panienka usiadła na fotel ja z antośkiem głaskałam ją po głowie i dała sobie bez płaczu wyleczyć jednego drugiego zatruć no i teraz chodzimy jeszcze jeden nam został ale ten najpierw będzie zatruty .a moja gwiazda lubi do pani doktor chodzić bo ładnie tam pachnie:szok: no i pani doktor po każdej wizycie daje prezencik a to naklejki a to kalendarz a to kubeczek i szczoteczkę więc moje dziecię zachwyone:tak:
ale z adamem to sie boje iść jak miał 5 lat i poszłam z nim do dentysty z bólem a dentysta to arab był i adam mój go nawyzywał od czarnych wielbłądów itp ja myślałam że sie pod ziemię zapadnę a mojego brata który go nakarmił takimi tekstami to myślalam że z miejsca uduszę więc teraz jak mam z nim iść to już się boję:crazy:
ja zresztą też się boje dentysty:rofl2:

bo faceci do samego końca nie powiedzą że zab ich boli.Bopją się dentysty jak małe dzieci.A ja sie nie boję,kiedys tak ale trafiłąm na super babkę,która robi bardzo delikatnie i strach juz minął.Przez całą ciążę leczyłą mi zęby i teraz z przyjemnośią do niej chodzę.

Mój chłop tez ise boi denetysty.Ja sie musze zpaisac bo ostatnio byłam w lietopadzie i nie skonczylam leczenia.ale wiecie-dzieci chorowaly potem swieta id itd.kasy brak.Paulina narzie jak ogladam ma zdrwoe zeby i mam nadzieje ze tak bedzie bo jej to by trzeba bylo pod narkoza leczyc bo nikt by jej na fotelu nie utrzymal:crazy:

dowikla wszytskiego naj naj naj!!!!!!

reklama
Dziekuje bardzo za zyczenia:)))Buziaki

Dentysty to ja sie strasznie boje brrr,chociaz mialam tylko raz plombowane i raz wyrywanego mleczaka ale boje sie ze :szok::szok::szok:
Jesli chodzi o siatki centylowe to moje dziewczynki z waga i ze wzrostem od urodzenia sa ponizej 3 centyla:crazy:a Dominik tak na 25 ale jeszcze pozniej sprawdze:-)

Do góry