reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ha widzę że wszystkie dzieci kochają świnke pepe:tak:to donoszę że w gazecie dziecko są fajne bluzeczki na długi rękaw z pepą my już chyba w listopadzie kupiłyśmy jedną teraz drugą ma julia i mogła by ją nosić codziennie:rofl2:

Mój maluch nie przepada za Peppą. Lubi oglądać na minimini "Niedźwiedzia w dużym niebieskim domu"! No i jeszcze Noddy jest na topie! :-)

reklama
ja to tez musialabym sie wybrac do dentysty mam do usuniecia chirurgicznie 4,5 z prawej strony i 4 z lewej - niestety to wszystko mi sie tak popsulo jak z mlodym byam w ciazy i niestety bede musiala sobie wstawic zabki bo nie bede szczerbata a to koszty...

ja swojej Weronice nie daje usnac w dzien pzoniej niz 16 i to jezeli wstanie przed8 rano i spi kolo poludnia.bo ja wstanie ok89 jak dzis to pozniej 13-14 spi ok.2godziny i do wieczora nie daje jej zasnac;)
Stosujesz tą samą metodę, co ja:tak::-D. Gdyby maluszek poszedł się zdrzemnąć ok 15-16 to miałabym przechlapany wieczór, tak gdzieś do 23:szok:

bluzeczki są dla dziewczynek i człopców bo są z dżordżem i pepą są w 4 koloracz biała żólta różowa i niebieska i w 2 rozmiarach 98 i 104 ale ta 104 na moją julkę prawie 5 latke która nosi ubranka na 10 i 116 jest idealna a cena z tego co pamiętam chyba 6.99 albo 9.99 ale są naprawde fajne i po praniu a była już 2 razy prana nic się z nią nie dzieje:-)

ja swojej Weronice nie daje usnac w dzien pzoniej niz 16 i to jezeli wstanie przed8 rano i spi kolo poludnia.bo ja wstanie ok89 jak dzis to pozniej 13-14 spi ok.2godziny i do wieczora nie daje jej zasnac;)

Ja czasem próbuję "przetrzymac" Piotrusia, ale on w pewnym momencie i tak sam pada. Wczoraj zasnął prawie na stojąco, więc go położyłam z nadzieją, że pośpi już do rana :no:

reklama
Do góry