reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień Dobry
u nas spokojna noc mimo tego że dzieci poszły późno spać ale zato spały całą noc no ale pobutka już o 07;00 ranne ptaszki z nich idziemy jesc sniadanie a później pasowało by iść troche odsnieżyć bo nasypało śniega wezme dzisiaj dzieci na chwilke na spacerek bo dawno nie były bo chorowały.
A jak tam u was po nocy!!!!!a jaką macie pogode!!u na sypie śnieg.Pozdrawiam haha widze że jestem pierwsza

Witam porannie:-)
Wiktoria witaj;)
Ja wczoraj jakwróciłam od mamy wieczorem,to babuchy polozyc spac,a mój P siedział przed kompem chyba do 22.30:szok: a wstaje 3.30:-)Ja byłam padnięta iwęc tez poszłma spac,ale widzę że dziewczyny dopilnowałyście porządku:-D
Weronika pierwszy raz od nie iwem kiedy przespała cała noc bez jedzenia!!!!!!!!!11:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:
Tylko P jak wstał to widziałm ze ja nakrywał:-)A ja sie nie mogłam jakos dobudic.Teraz o 7 zjadła kasze i dalej śpi:-)Pauline wyszykowąłm do szkoły,wczoraj sie nasprzatałam więc dzis nie mam za wiele roboty:-)tylko jakąs zupe głodomorom ugotowac i w piecu napalic,ale to za jakis czas.:-)
U nas sniegu tylko troszke więc nie ma co odsniezac:-)
Ja Pauline karmiłam piersia równo 3 mieisace,ale jak miała 1,5mieisaca to zaczęłam dokarmiac.Ale te 9lat temu mało sie mówiło(i wiedziało bo miałam 20lat) o tym co zrobic zeby miec więcej pokarmu:-)Weroikę karmiałm równo pół roku-ale raz dziennie tez ją musałam dokarmiac-taki żarłok:-)
A zapomniałam wam powiedziec że Weronika ma 82cm i wazy 14kg:szok:
Paulina wazy 34 imierzy 142:-)

witam ja mam urwanie kapelusza ze nawet nie ma czasu zajrzec na BB Gabryska po szpitalu zrobila sie wrzeszcząca :baffled: sama nie wie co chce :wściekła/y: Wojtek nie daje rady z lekcjami w domu a jak dostałam wyniki za pierwszy semestr wypadl calkiem niezle ja juz nic z tego nie rozumiem :no: Zuzia buzie ma "niewyparzoną " przez te choroby wszysstko przewrócone do gory nogami :szok: Postaram sie nadrobic zaległości Pozdrawiam:-)

witam ja mam urwanie kapelusza ze nawet nie ma czasu zajrzec na BB Gabryska po szpitalu zrobila sie wrzeszcząca :baffled: sama nie wie co chce :wściekła/y: Wojtek nie daje rady z lekcjami w domu a jak dostałam wyniki za pierwszy semestr wypadl calkiem niezle ja juz nic z tego nie rozumiem :no: Zuzia buzie ma "niewyparzoną " przez te choroby wszysstko przewrócone do gory nogami :szok: Postaram sie nadrobic zaległości Pozdrawiam:-)

A na co Gabi była w szpitalu?Ja pamętam że jk Weronika na zapalenie oskrzeli leżała tyfdzin w szpitalu jak miała 4mieisace to pozniej przez pare dni tez miałam wesoło żeb ja do prządku przywrocic:-)bo w szpitalu miałamdla niej duzo czasu i mogłam z nia gadac itd,i w domu tez chciała duzo uwagi.ale po kilku dniach wszytsko wróciło do normy:-)

bardzo wymiotowała i sie szybko odwodniła zawiezliśmy ją bo nawet już wody nie przyjmowala wszystko z niej wylatywalo ale to nie był rota wirus tylko po 2 dniach sie okazalo że zapalenie gardla ,jak wrociłyśmy to zachorował Wojtek potem mój mąz na końcu Zuzia a j psychicznie ledwie wy trzymuje ten szpital w domu teraz juz poamlu wraca do normy ale Gabi dostala katru i z brzuchem problem cały czas ma mieć dietę bogato resztkową ale nie wiem jak sie do tego zabrać Ta dieta ma jej pomóc na zaparcia zbo z nimi problemy od urodzenai :baffled:

No tak.a teraz żadnej nie ma.Wstawac śpiochy!!!!:-D
Dobrze że mnie wczoraj nie było bo wy tylko o jedzeniu gadałyście:-)
Wiktoria pytałas do której na BB siedzimy.Ja z reguły jestem na nocnej strazy i odpadam ostatnia:-)Wystarczy poczytac wczesniejsze posty.Najczęsciej do północy:rofl2:

Joanna a podajesz jej lacidofil czy cos?podawaj jej przez 2 tygodnie-na poczatku 2 razy dziennie przez tydzien a pozniej raz dziennie.powinno pomoc i przy zaparciach i na wyergulaownie flory po tych chorbach.A na zaparcia dobra jest kiszona kapusta-czy to surowa czy w zupie,kiszone ogórki,rodzynki,śliwki suszone,chleb ziarnisty,jablka i przetwory.A zapychaja-jagody,marhew i inne.

Mozesz jej podawac musli z mlekiem jezeli nie jets na jakis składnik uczulona.Wnajgorszym wypadku możesz kupic relax w syropie i jej podawac jezeli przez ilka dni nie bedzie robic kupki albo bedzie sie meczyc.Ten relax jest ziolowy,kosztuje ok 5-6zł bez recepty.do jedzienia doypuj jej majeranku i koperku na lepsze trawienie.a do picia tez zaprzaj koeprek:-)

reklama
Do góry