reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc AGNES:-):-):-)
Ja tez juz powinnam isc spac ale czekam az M wyjdzie z kibelka bo musze isc sie umyc;-)
A poza tym ogladam film:-)

No ja też o różnych porach tutaj jestem.No ja mam dobrze bo nie ma mnie kto zegnać z kompa ale jak mąż przyjedzie to pewnie będe mniej siedziec no ja już też uciekam ide jeszcze na Naszą Klase i reszte spać do jutra fajnie sie z wami gadalo

No to korzystaj poki nie ma meza hihihi:-)
Moj M jest od rana prawie do wieczora w pracy i w sumie to mi nikt nie breczy:tak:
Gorzej jak sie dorwie do laptopa i zaczyna grac:szok:no to wtedy ja czekam az On odejdzie:tak::tak::tak:

i juz pouciekały rozpisały się o jedzeniu i znikneły bo głodne:-D:-D:-D:-D:-D:-D
agnes pytałaś czego sie boje w tych zakupach na alegro a bo ja to wiem???:-Dnie wiem może tego że rozmiar będzie nie taki albo że na zdjęciu fajne a w realu materiał lipny albo że nie przyślą no taka strachliwa jakoś jestem:szok::rofl2:

Dobra dziewczyny,ja juz tez uciekam:tak::tak::tak:
Musze jeszcze umyc dziewczynkom butle na rano do kaszki;-)
No i o 7 musze obudzic M zeby zaprowadzil Dominika do przedszkola:szok:

:-)Dobranoc:-)

reklama
Do góry