reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u mnie dzieciaki rozbrykały się z tatusiem. Tomaszek jeździ po domu rowerkiem, a Piotr śmieje się, bo upuszcza chusteczki higieniczne a M je podnosi... i tak w kółko...
A tyle razy mu mówię, że dzieci wieczorem mają się przed spaniem wyciszać:tak:

reklama
Mama Helenki Laura ma poltorej roku :)

Laura zasnela przy dobranocce:rofl2: pewnie o 21 bedzie miala przerwe ze snem bo bedzie glodna:baffled:

Agunia my mamy Lacteol

Malinka wspolczuje serdecznie tego karmienia lyzeczka:nerd:

No to tera ja zostałam sama :dry:

Mówię już dobranoc, bo mimo drzemki kleją mi się oczka, a gapienie się w monitor nie pomaga w niespaniu ;-)

Do jutra :-)

moje chłopaki drzemią na sofie a ja skończyłam nasz pokój wypastowałam podłogi a teraz zabieram się za zgrywanie bajek z neta na płytki i filmów dla mojego taty...dziewczyny jak wasze dzieci nie oglądały to ściągnijcie im "małe auta" świetna bajeczka jak podobały im się "auta" to ta też im się spodoba;-)

pogrzebałam trochę w BB i znalazłam wątek o pedofilii na nk, to co tam przeczytałam wywołało we mnie strach:szok::szok::szok: i gniew zarazem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: galerię mam zablokowaną od jakiegoś czasu ale dzisiaj pousuwałam dodatkowo wszystkie fikcyjne profile i Wam radzę zrobić to samo
joe alex widziałam, że udzielałaś w tym wątku więc przybliż proszę temet dziewczynom może jeszcze nie czytały

Dziewczynki, ja tak szybciutko wpadłam powiedzieć dobranoc i do jutra. Piotruś coś marudzi, więc pewnie będzie nieciekawa noc.

Miłych snów.

A tak na marginesie, ciekawa jestem, czy Anabuba wpadnie na BB, a znowu żadnej z nas nie będzie:szok:.
Dla ciebie Anabuba, specjalnych erotycznych snów życzę:happy::happy::happy:

dzięki joe za te erotyki ale chyba dopada mnie @ więc nici z bara bara...;)
Alescie sie rozpisały...
Mojej PAulinie imię nadał P,a na drugie ma anna po mnie:-)nie wiadomo po co:baffled:
Weronikę to juz ja nazwałam,bo imię długo na nia czekało,ale gdyby sie urodził chłopak to byłby problem z imieniem bo u znajomyc i rodziny głownie chłopcy:baffled:

reklama
Do góry