reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witajcie.

Malinka, skąd ty bierzesz tą energię. I po takim dniu masz jeszcze ochotę na seks:szok:. Podziwiam...

Mama Helenki, życzę braciszka dla Helenki;-):tak:. A chcesz się wiedzieć wcześniej co będzie?

Patrysia, to miałaś dziś jedzeniowy dzionek:happy:. Pochwal się czym się tak objadłaś;-)

reklama
Ja też jestem obecna ;-)

Po krótkim byczeniu się :-D

Chciała bym poznać płeć. A najbardziej moja teściowa, bo wtedy zacznie zakupy :-D Nie mam nic przeciwko, córkę mi tak obkupiła, że prawie nic nie wydałam na ciuchy :tak: Poza tym jak będzie dziewczynka to się ograniczę do prania, bo po Helenie nic nie wyrzucam :-D

23 i 26 lutego mam USG to się może dowiem :-)

czesc dziewczyny

My po szczepieniu Laura z powodu luznych kupek dostala lekarstwo i jak sie nie poprawi do 4 dni to bedziemy robic badania.
Dzis jeszcze kupki nie bylo wiec poczekam do wieczorka.Wczoraj po podnaiu rozrzedzonego mleka Lali zawalila dwa pampersy za jednym razem w odstepie czasowym 1 minuty:szok:
No i okazalo sie ze Laura przez tego wirusa stracila ponad kilogram:baffled:
Dzis jej apetyt dopisuje na sniadanko o 7 kaszka ryzowa na wodzie-niestety na wodzie 220ml o 11 kanapka o 14 miska zupki o 17 polowa buleczki z miska zupki w miedzy czasie chrupki kukurydziane i herbatniki:rofl2:na kolacje mam miesko gotowane wiec mam nadzieje ze zje ze smakiem bo to uwielbia :))

Malinka ja w ciazy to tylko spalam:-D:-D:-D
Mama Helenki coreczka jeszcze w miare o dobrej porze poszla na drzemke bo Laura wlasnie sie kladzie :-D:-D
-j- Laura tez jest po zastrzykach i po rozmowie z lekarzem mimo tego ja zaszczepili:baffled:
Anaconda a Ty cos taka zajeta ze z doskoku??

anka26,07 moja t5eż czasami uśnie po 18:szok: Jak ja tego nie lubię, potem siedzenie do 24...

Mi też się zdarzało podawać, kaszę ryżową na wodzie. Moja córa jak ma temperaturę, to zawraca mleko, w trybie natychmiastowym. Wtedy robię kasze na wodzie, żeby ją oszukać:baffled:

anka26,07 Chciała. Dawałam jakąś owocową zawsze, nie dosładzałam. Ale ona bardzo lubi mleko i butelkę do tej pory. Nie ma dnia bez 3 porcji kaszy wypijanych z flaszki. Powinna jeść już łyżka na gęsto, ale upiera się przy butelce :szok:

reklama
Do góry