reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam ponownie.

Jestem w trakcie gotowania obiadku i czekam na M bo miał po pracy pojechać do kadr coś załatwiać.

Przed momentem Piotr wpadł na kosz z zabawkami i było trochę krzyku, Tomasz coś pogrzebał w swoim kompie i tak w kółko...:szok::-D.

Anabuba, ja też marzę o wyprawach rowerowych. Musimy dokupić jeszcze jeden rower...

Mama Helenki, to tak jak mój Piotruś. Od tygodnia zalicza tylko drzemkę około 10 i na tym koniec...:no:.
A tak na marginesie, jeśli kiedyś będę miała dziewczynkę, to dam jej na imię Helena. Boskie imię....:tak::-D. Planowana była Zosia, ale już jest w przyszłej rodzinie szwagra... Mąż optowałby za Gabrielą, ale mi to imię kojarzy się z zakładem meblarskim Gabi;-).

ja też zaglądam z doskoku bo obiadek gotuje i sprzątam coś mnie nawiedziło i kuchnie gruntownie sprzątam wyciągam wszystko z szafek i pucuje:-)
a rowerem to sama bym pojeździła też uwielbiam:tak:

hej
dzis troche pozno
rano pojechalismy na szczepienie ale co sie okazalo za duzo ludzi choruje i zdrowa strona jest nieczynna mam zadzwonic za tydzien :wściekła/y:
a do tego jestem tak najedzona ze sie ruszac nie moge :sorry2:
Wy jak zwykle naszkrobalyscie :tak:
u nas tez pogoda do du... :dry:

Patrysiu to ty szczepisz Sewcia od razu po chorobie i po braniu zastrzyków? Ja słyszałam , że nie wolno. Trzeba odczekać tydzień lub nawet dwa.Nie pytałaś o to w swojej przychodni?

j - zanim pojdzie na szczepienie ja ze swoim lekarzem przeprowadzam wywiad co bral ostatnio, on potem go bada i mowi czy nadaje sie na szczepienie... :tak:

oj rozsadza rozsadza mnie nadmiar energi:tak::tak::tak::tak:ale ja już tak mam okna pomyłam poprasowałam kuchnie wypucowałam łazienka też błyszczy jeszcze w pokoju u dzieci ogarne a wieczorkiem jak P wróci z pracy to u nas i będzie wszystko lśniło:tak::tak::tak::tak: no i wieczorkiem obowiązkowo jakiś sexik bo jutro o 14 jade i wrócę w sobote więc jak nic trzeba:-D:-D:-D:rofl2:

malinka Zazdroszczę tej energii. Ja bym tylko leżała :wściekła/y: a jak M wraca z pracy to przewracam się na drugi bok :baffled:

joe Nasza córa dostała swoje imię po prababci :-)

A z tymi imonami to czasami ciężko, mieliśmy nadzieję że teraz będzie Bruno, ale ostatnimi czasy pojawiło się dwóch wśród znajomych więc już odpada. W dalszym ciąu mamy nadziję na chłopca ale imienia już nie mamy :rofl2:

A u mnie w przychodni ten sam system co u patrysi tylko, ja sie pytam zawsze przed zapisaniem, żeby dwa razy nie chodzić. Po chorobie zawsze min 2 tyg karzączekać.

A moja córa postanowiła sie zdrzemnać właśnie teraz :szok: Kłade się do niej bo potem nie wytrzymam do 22.

reklama
antek ma dzisiaj dzień śpiocha i dlatego tyle mogłam zrobić:tak::tak:a w ciąży też mnie energia rozsadzała i spać chodziłam koło 2-3 w nocy a wstawałam o 7:szok:czasami w dzień szłam na drzemkę:tak::tak::tak:
a z imionami to u moich dzieci też były szopki adamowi jego tatuś wybrał imie ja chciałam mateuszka julia całą ciąże była niewiadomą płcią ale na wypadek dziewczynki chciałam gabrysię ale miesiąc przed jej urodzeniem koleżanka dała swojej córci tak na imie(teraz myślę że dobrze że tak się tało bo córeczka mojego P ma tak na imie) więc ja chciałam antosie ale adaś wybrał julia i tak mnie nakręcił że dałam się przekonać a przy antku każdy z nas miał swoją opcje więc karzdą propozycje wypisaliśmy na karteczce i było losowanie i tak P chciał jeremiasza ja antosia julia cypriana a adam szymona i tym sposobem jest antoni szymon:tak::tak: a moje kochanie jeszcze obstawiało wespazjana na cześć wielkiego cesarza rzymskiego bo to zapalony historyk ale oj trudno było mnie do tego przekonać :rofl2: no i były jeszcze opcje kaziu pawełek...................... a ja do końca miałam nadzieję że to będzie dziewczynka mimo że 3 usg mówiły chłopak i wtedy na bank była by ANTOSIA:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Do góry