reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam mamy :-)

Chciałam przebrnąć przez ten watek ale chyba nie dam rady :szok:

Jestem mama siedzącą w domu, tak mniej więcej od roku. Jakoś nie mogłam się ogrnać i praca poszła w kąt, ale wcale nie żałuję :-) A teraz szybko do niej nie wrócę bo spodziewam się następnego szczęścia :tak:

Pozdrawiam :happy:

reklama
Cześć wszystkim!!!:-D
Wpadłam na chwileczkę, my (tzn. ja i Misia bo m jeszcze nie ma) już po obiedzie dzisiaj zrobiłam sosik pieczarkowy ze świderkami, uwielbiamy makaron więc często go serwuję.
joanna będę trzymać kciuki, napewno dobrze Ci pójdzie:tak:
Mama Helenki witaj u nas, pisz dużo i często:tak::-D
malinka ja przyszalałam z wyprawką dla mojego dziecka, wszystko mi się podobało i nie mogłam się oprzeć, potem się okazało że wszystkiego mam za dużo a dziecko szybko rośnie, ale większość popakowałam i czeka na następnego dzidziusia:-D:-D:-D za drugim razem będę mądrzejsza:-)
Pozdrawiam, życzę miłego popołudnia

Witam:-)
Ja tez jestem mama siedzaca w domu;-)
Siedze w domku z moja trojca:tak:
Mlody od rana do godz 14 jest w przedszkolu a ja z dziewczynkami caly czas w domku:tak:Do pracy pojde dopiero jak male pojda do przedszkola jesli wszystko bedzie z nimi dobrze bo na razie to ammy problemy:no:
Podczytywalam Was juz troszke i napewno nie nadrobie zaleglosci ale na tyle na ile mi czas pozwoli postaram sie pisac:tak:
Pozdrawiam

a u mnie P porwał w ramiona Antka i tym sposobem ja mam chwilunie to zaglądam co tam u was dziewczynki......... gdzieś się ostatnio anakonda i -j- zapodziały halo dziewczyny co u was?????:-)

Dziękuje za ciepłe przyjecie :-)

agunia-ln jestem w kolejnej ciąży i niestety wcale nie jestem mądrzejsza jeśli chodzi o zakupy. :rofl2: Już zdążyłam zakupić dostawke do wózka dla drugiego dziecka :happy:
Teraz tylko czekam na usg połówkowe i dopiero sie zacznie :tak:

witaj dowikla im nas więcej tym lepiej:-D
my właśnie zrobiłyśmy szopkę bożonardzeniową:rofl2::baffled::rofl2: przed świętami moje dziecko nie miało ochoty jej wycinać i kleić, teraz jej się zachciało i mamy szopkę pod koniec stycznia:-D:szok::-D lepiej późno jak wcale prawda?:baffled:

A ja wlasnie chyba mam chwilke dla siebie:tak:
Tata wrocil z pracy i dzieci na razie chodza kolo niego:-)i nawet w miare grzecznie sie bawia;-)

reklama
agunia in nie no szopka na dzień babci akurat się nada:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry