reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja kiedyś raz kupiłam ale u nas się nie sprawdziły bo za każdym razem musiałam Maję całą rozbierać żeby tego pampersa zdjąć, o wiele lepsze były te zapinane z boku na rzepki

reklama
i jestem wieczorkiem
malutki juz dawno spi - ten wiekszy chyba zasypia :-p
no a ja siedze

anaconda - na nic nie jest za pozno jeszcze dluga droga przed Toba wiec masz czas :tak:
malinka - witaj u nas :-)
joe alex - ja mam wlansie 21 lat :zawstydzona/y: w sierpniu bede miala 22 :blink: mniam murzynek ale Ty mi co chwile smaka robisz chyba bede musiala sie kiedys do Ciebie wybrac tak na powaznie ;-) a jak tam Tomcio :confused:
j - heh no stesknilam sie bardzo :-D fajnie ze u Was wporzadku i wyleguj kobieto bo za niedlugo dzidzi Ci sie pojawi :tak: ja tez bym juz tak chciala :-(
jcienkowska - no wiesz ja mam w tym roku 22 lata i chetnie slysze tym bardziej teraz po porodzie ze odmlodnialam przy moim synku - z czego bardzo sie ciesze bo moze i na starosc odejma mi kilku lat :-D wiec nie masz sie czym przejmowac :tak:

moj m mnie juz wola :dry:

dobranoc wszystkim

według mnie duża liczba dzieci w rodzinie, w której jest miłość to żadna patologia, ale jak nie ma miłości zwłaszcza do dzieci to już coś nie jest tak. Mam w pobliżu taką rodzinę, 6 dzieci, najstarsze wychowuje babcia, w domu nikt nie pracuje (chyba że jakieś ciemne interesy) po każdym porodzie kupują jakiś nowy sprzęt elektroniczny (wiecie becikowe :no:), dzieci chodzą samopas, młodsze nie wychodzą z domu no chyba, że z tymi starszymi bo z rodzicami to nie a miłości to tam raczej nie ma jak słyszę jak do tych dzieci mówią a raczej sie drą to rozpacz ogarnia. I to jest chyba patologia?

mój kochany śpi na siedząco z antkiem na klacie bo przecież do łóżeczka nie będzie go odkładał bo zaraz ma jeść i tak go już trzyma 2 godziny:tak::tak::tak:wszystko fajnie tylko on rano idzie do pracy a ja zostaje w domku w którym nic się samo nie chce niestety zrobić i z dzieckiem na ręku to tak jakoś ciężkawo............ ale wytłumacz coś facetowi....:-):-):-)

Agunia, patologiczni to są ci opiekunowie (rodzicami trudno ich nazwać:crazy:). Dzieci w takiej rodzinie są na szarym końcu... Przykre to ale prawdziwe....

Witajcie kobiety;)
Jestem tu nowa,chociaz juz nie raz czytałam różne posty...
Ja to się nasiedze w domu-mam 29lat i córkę 9 letnią i druga 15miesieczna.Najpierw sie z tą starszą nasiedziałam w domu,a jak już poszłam do pracy to się długo nie napracowałam bo zaszłam w drugą(upragniona)ciążę-więc zwolnienia itd i znowu siedze.Czasami chętnie wyrwałabym sie do pracy,o ludzi,ale w domu z moimi dzieciaczkami tez mi dobrze.Zawsze chciałam miec 3 dzieci-u mnie w domu było nas 3 i u męża tez.Ale poczekam jeszcze z rok,muszę się tą młodszą nacieszyc:-)
Ja kiedys dla tej starszej kupowałam te pampersy-Lets go ale to jak mała już była prawie tylko na nocniku-to w razie potrzeby jak trzeba ja było wysadzic to szybko można je blo ściągnac-tak jak normalne majtki.Teraz sa pewnie lespszej jakosci niż 7 la temu:-)
A nawiasem mówiąc to te prawie 9 lat temu były tylko pampersy oryginalne i libero,nie to co teraz-brac i wybierac:-)

reklama
Do góry