reklama
Lilka
Fanka BB :)
shady pisze:
Ale jestem wku.....ona...dzisiaj najchetniej bym sie na tym basenei utopila..moj gnoj mnie tak wkurza od 5 rano drze sie ale to tak ze uszy mnie juz bola, a teraz jak sie zwleklam z wyrka wsciekla na maxa ten szczeniak teraz zasypia, ake teraz to on sobie moze zasypiac, niech tylko sprobuje, a go obudze jak pragne zatwitnac obudze go, bedzie ryk ale mam to w nosie skoro nie moglam spac on tez nie bedzie......nie bedzie mnie cholera jasna terroryzowal.......mowie wam ale jestem @!##@$$#^%&%$#@
to co piszesz o swoim dziecku w głowie mi sie nie mieści.........
szkoda mi twojego dziecka :-[ :-[ :-[ :-[ ze ma taka matke
a pisze to bo sama mialam matke nerwusa ktora jak ja cos wku..wiło to ja ściany zaliczalam
bylam dzieckiem zastraszonym,zestresowanym,w podstawowce nie mialam kolezanek,bo stalam zawsze z boku..
tego chcesz??? to chcesz zrobic swojemu dziecku ??? taka krzywde???
po co chcialas miec dziecko skoro z twoich postow wogole nie wyczytuje milosci macierzynskiej???wrecz az bije z nich ze ci tylko przeszkadza!!! niech jedzie na 2 miesiace w cholere itp. CHORE!!!!!!!!!!!!!!
jak mozna o swoim skarbie pisac ''gnój'' ''szczeniak''???
idz sie lecz!!! i nie pisze tego złośliwie
jestes osobą baaardzo nerwową a to jest niestety zaburzenie psychiczne nadajace sie do leczenia !!!
pomysl o tym!! uratuj swoje dziecko przed twoimi wybuchami,atakami!!!
ja mialam prze... dziecinstwo..........w zasadzie nie mialam matki :-[ ojca tez bo ją zostawil i poszedl do innej zapominajac o mnie
moje dziecinstwo nie bylo sielanką
i dlatego sama mojej coreczce daje od siebie tyyyle milosci,wyrozumialosci,cierpliwosci !!!!!
CHCĘ BYĆ DLA NIEJ MAMUSIĄ JAKIEJ JA NIE MIALAM !!!!!
acha,i jak mozesz do paro miesiecznego dziecka podchodzic ''jak ty mi tak ja tobie''??? :-[ :-[
przykre to bardzo............... :-[
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Lilka pisze:jak mozna o swoim skarbie pisac ''gnój'' ''szczeniak''???
Nie gniewaj sie shady ale tez tego nie rozumiem :-[
reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
dziecko nie płacze bez powodu i może warto sie zastanowic co robisz nie tak, ja jak Maja tak płacze- przytulam ja albo próbuje wszytkiego zeby dojsc przyczyny tego zachowania :laugh: :laugh: :laugh: ( oprócz tego jednego razu co se guza nabiłam - bo wtedy to razem z nia płakałam taka juz zmeczona byłam ale na nią sie nie umiem złościć - spojrzy na mnie tymi oczetami i już zapominam że byłam zła - a guz bo musiałam sie wyładowac na sobie że głupia jestem bo nie wiem co dziecku dolega :-[ :-[ :-[ :-[)
czy mozna się gniewać jak taki usmiech sie zobaczy jak poniżej : : : :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
czy mozna się gniewać jak taki usmiech sie zobaczy jak poniżej : : : :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Podziel się: