reklama
mordziulka
MAMUSIA HUBUSIA
no to ja sie zegnam!!!!! mezulek chce posiedziec! dziewczyny z zamknietego wiedza gdzie dzis ide wiec trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!
L4dY-bIrd
doula
mordziulka trzymamy kciukasy
L4dY-bIrd
doula
Kunda pisze:shady wez sie w garsc...ja wiem ze sa czasami chwile ze ma sie wszystkiego dosc ale zaraz przychodza takie ze chce sie zyc...
a ja swojego chłopa dzis zamorduje...chciałam wgrac nowe zdjecia Macia...i mi nie znajduje komp aparatu
Kundzia zresetuj kompa
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Shady tez raz miałam taki dzień że z nerwów to głowa w sciane waliłam i guza se nabiłam :-[ :-[ :-[
Ale na dziecko nie złosciłam się tylko nie wiem sama na co a na dwa miesiace to bym nie zostawiła w zyciu na kilka godzin mi serce pęka a co dopiero na dwa mce
Ale na dziecko nie złosciłam się tylko nie wiem sama na co a na dwa miesiace to bym nie zostawiła w zyciu na kilka godzin mi serce pęka a co dopiero na dwa mce
reklama
Macio usypia
A mi udało sie wgrac zdjecia. Zeby wgrac zdjecia musze wyłaczac internet bo u nas działaja tylko dwa usb i na dodatek wchodzic pod biurko na czworakach i od tyłu wkładac po cimku wtyczke. Obłed!
ale juz wklejam na zamknietym zdjecia
A mi udało sie wgrac zdjecia. Zeby wgrac zdjecia musze wyłaczac internet bo u nas działaja tylko dwa usb i na dodatek wchodzic pod biurko na czworakach i od tyłu wkładac po cimku wtyczke. Obłed!
ale juz wklejam na zamknietym zdjecia
Podziel się: