reklama
agunia-ln
Fanka BB :)
joe alex to się szykuje impreza, poważna sprawa pierwsze urodzinki , ja nie mam aż takiej ogromnej rodziny ale też nazbierało się ludzi chyba z 15 osób, za to ostatnie urodziny Misi jakoś przeszły niezauważone, tylko my tzn. rodzice i jedni dziadkowe (moi rodzice), druga babcia nie była skłonna nawet zadzwonić to samo ojciec chrzestny , chrzestna matka wpadła tydzień po, przykro się robi ale cóż trzeba żyć dalej
anka dużo zdrówka dla maluszka i trzymajcie się cieplutko
anka dużo zdrówka dla maluszka i trzymajcie się cieplutko
agunia-ln
Uciekam już, lecę na zakupy muszę kupić czerwoną bluzeczkę i rajstopki do tego kostiumu bo suknia jest na ramiączkach. i jeszcze dzisiaj zebranie w przedszkolu, znowu się wynudzę, głupie są te zebrania nic się nie dzieje, chociaż nie przeprzsza na poprzednim zostałam zmuszona do zostania skarbnikiem. Masakra, radzę Wam nigdy się w to nie dać wkopać, z własnego doświadczenia
Pozdrawiam gorąco w tem mroźny dzień, u nie już "tylko" -7
Pozdrawiam gorąco w tem mroźny dzień, u nie już "tylko" -7
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Cześć dziewczyny. Co do mrozów, to jak widzę, wszystkie się zgadzamy.
Agunia, no to fajna imprezka cię czeka w przedszkolu. A rodzinka też niczego sobie:-(.
Atra, u nas w rodzinie sami tradycjonaliści i lubią domowe jedzonko. Pamiętam roczek Tomaszka. Nie było najgorzej, tylko że inaczej mieliśmy mieszkanie umeblowane. Teraz zrobiło się jakoś mało miejsca
Kathy, jak jesteś głodna wpadnij na obiadek. A to by się mój mężuś zdziwił.
Pozdrawiam serdecznie
Agunia, no to fajna imprezka cię czeka w przedszkolu. A rodzinka też niczego sobie:-(.
Atra, u nas w rodzinie sami tradycjonaliści i lubią domowe jedzonko. Pamiętam roczek Tomaszka. Nie było najgorzej, tylko że inaczej mieliśmy mieszkanie umeblowane. Teraz zrobiło się jakoś mało miejsca
Kathy, jak jesteś głodna wpadnij na obiadek. A to by się mój mężuś zdziwił.
Pozdrawiam serdecznie
Tak, przy trójce dzieci sprzątanie zdecydowanie zajmuje pierwsze miejsce w rankingu ulubionych zajęć… Tak mi to weszło w nawyk, że nie mogę przejść spokojnie po domu nie zbierając zabawek, nie poprawiając dywanu czy czego tam jeszcze. Z utęsknieniem czekam momentu, kiedy moje dzieci zaczną po sobie sprzątać… Pozdrawiam, Olga.
joe alex
Jakie tu pustki:-). Pewnie kolacyjki u was. U mnie już szczęśliwie po kolacji. Dzieci najedzone, mężuś też.
A mnie boli chyba wątroba. No coś mnie boli i tak sądzę, że to jest wątroba. Jak nie urok, to....
Pozdrawiam wieczorowo.
A mnie boli chyba wątroba. No coś mnie boli i tak sądzę, że to jest wątroba. Jak nie urok, to....
Pozdrawiam wieczorowo.
Klaudynka
Witam wszystkich sporo mnie nie bylo
Co tam u Was ciekawego dziewczeta?? U nas zimno i nudno niema co robic:-(
Co tam u Was ciekawego dziewczeta?? U nas zimno i nudno niema co robic:-(
joe alex
A żebyś wiedziała. Nudy w te zimowe wieczory.
No właśnie Klaudynka, długo cię nie było
No właśnie Klaudynka, długo cię nie było
reklama
joe alex
A ty chyba siedzisz sobie na nk?
Podziel się: