reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam śnieżnie i mrozno :tak: ja dziś idę do szkoły jazdy na egzamin wewnętrzny a do przejeżdzenia mam jeszcze tylko 6 godzin także ten najważniejszy egzamin zbliża sie wielkimi krokami Pozdrawiam i milego dnia zajrzę pózniej :tak::-)

reklama
Joanna, życzę powodzenia, dzisiaj i na egzaminie:tak::-)

Ja teraz piję sobie kawusię i tak myślę, czy aby mój starszy synuś nie jest chory. Jak wstał był jakiś marudny, a po drodze do przedszkola wycierał nos rękawem i miał kaszelek. A jak on będzie chory, to Piotruś również:crazy:

witam jestem mamusią☺ która siedzi w domku tak jak wy ...
mam synka kubusia pozdrawiam was i dzieciaczki ...
o czym sobie klikacie ?
Witam Cię Rybusia:tak::-D

U nas urodzinki Mai w tym roku tylko we własnym gronie, tzn. Maja M i ja. Jakoś po świętach mam już dość i rozmów i gości, jakiś samolub się zrobiłam:-p:-p:-p
Wiesz, ja już też powoli mam dość tych nasiadowych imprez, gdzie ciotki, wujki, babcie i takie tam gadają na ten sam temat: "jest gorzej, coraz gorzej... tragedia".
Święta rzeczywiście obfitowały w takie spotkania.
A przed nami jeszcze w niedzielę 49 rocznica ślubu dziadków męża. Ale to bardzo sympatyczni ludzie, więc nie będzie tak źle;-)

Witam
Maja w nocy kiepsko spała a co za tym idzie ja też niewyspana, kiedy ona zacznie wreszcie przesypiać całe noce:-:)-(
Joanna73 powodzenia na wewnętrznym egzaminie, na pewno zdasz bez problemu

Witajcie foremki!!!
Czy ja wreszcie będę miała więcej czasu, ciągle w biegu, już mam dosyć:wściekła/y:
Wczoraj na zebraniu była wiadomość, rada miasta uchwaliła, że przedszkole w godzinach 8-15 jest bezpłatne!!!:-):-):-) tzn czesne, bo za wyżywienie u nas tej 4,20. Super.
Rodzice płacą tylko za dodatkowe godziny, czyli jak ktoś potrzebuje 6-8 i od 13-ej, w moim przypadku wychodzi teraz dużo taniej, płaciłam 118 a teraz niecałe 54zł. Jakaś radosna wiadomość na początek roku :tak:

joanna taki wewnętrzny egzamin to fajna sprawa, wiesz nad czym jeszcze musisz popracować przed tym właściwym, co poprawić, a tak wogóle to myślę że świetnie Ci pójdzie :tak:

Rybusia witaj u nas

anaconda ja też nie mogłam się doczekać kiedy wreszcie prześpię całą noc jak człowiek, chociaż ja budziłam nawet wtedy kiedy moje dziecko smacznie spało i tylko przekręciło się na bok albo delikatnie poruszyło:tak:, miałam takiego fioła że ciągle sprawdzałam czy oddycha, zresztą łapię się na tym że jeszcze do dziś mi się to zdarza:rofl2: wiem wariactwo

widzę, że nie tylko ja ciągle zaglądam na nk:tak:;-):-D, a ostatnio nawet zdjęcie udało mi dodać, sukces w moim wydaniu bo to tej pory wklejałam tylko te z komórki bo z aparatu się nie mieściły, nauczyłam się zmniejszać:-D ha ha ale jestem zdolna

A ja to z przedszkolem będę miała w tym roku problem bo nie jesteśmy zameldowani tu gdzie mieszkamy i w związku z tym państwowe przedszkole Mai nie przyjmie, a nie wiem czy stać nas będzie na prywatne, muszę jeszcze to wszystko pokalkulować i zobaczymy:-:)-:)-(

reklama
No właśnie (u nas bo my z tego samego miasta:-):-):-)) i dlatego nie wiem jak to będzie, a bardzo chciałabym posłać już Maję do przedszkola i to nie ze względu na to że mi przeszkadza tylko widzę że do dzieci ją ciągnie:tak::tak::tak:

Do góry