reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda, Ty może nie lecz się na własną rękę, bo przedawkujesz z tym żelazem... i będzie odwrotny skutek;-). Ale tak na poważnie, anemia to nic ciekawego. Dbaj o siebie:tak:

reklama
Kurcze łatwo powiedzieć dbaj o siebie:-:)-:)-(
A żelazo będę brać tak jak piszę w ulotce, dawki profilaktyczne i zobaczymy czy coś mi siły dojdą

hej
maly lezal sam i chcialam zeby tez sam zasnal - wkoncu chce go tego nauczyc bo tak to zawsze bylam pry nim dopoki nie zasnal a teraz jak wstaje to go tylko odkladam do lozeczka zeby lezal i zasnal :-D
co do wynikow badan bylismy u lekarza juz przed 9 i lekarz powiedzial ze morfologia w jak najlepszym porzadku natomiast to zelazo za niskie i dal nam krople i dalej kazal brac ten kwas foliowy a znow za 6 tyg zlecil nam wszystkie badania mocz (powiedzial ze chce miec wyniki moczu czy czasem nie ma zadnej bakteri ukladu moczowego ) morfologia (zeby upewnic sie czy oby napewno wyleczono) i zelazo w surowicy ( wiadomo bo zle wyniki) :tak:

dziewczyny - dziekuje za wsparcie dzis jest lepiej i mam nadzieje ze ta sytuacja nie powtorzy sie juz wiecej ...:dry:
anaconda - moj maly juz prawie sie wyleczyl z anemii :tak: a lepiej idz do lekarza bo pewnie przepisze Ci co innego :tak: cos dla doroslych ... ;-)
joe alex - u nas tez mrozno - masakra ale sloneczko swieci :-p

Hej,widzęże i tak nie zadużo sie nas tu udziela .3-4 stałe osóbki także nadrabiania wiele by nie bylo np.po kilku dniach:-D
Ja sobie kawusie piję ,mała mi spi,Oli w przedszkolu a ja zaraz skacze na swój wątek majówkowy bo tam produkcja wre ,że hoho.Tylko siedzą i piszą zamiast dziećmi się zając:-D:-D:-D:-D:-D;-);-);-).
Życze wszym pociechom dużo zdrówka -wiem co znaczy mieć choer dziecko:zawstydzona/y::-(
Anakonda co się przejmujesz ja jestem takim zmarzluchem ,że:szok::szok::szok:i sma nie jesteś ja potrafie mieć zimne nogii rece latem jak jest np.30 st!!!Mam take krażenie i nic z tym nie zrobie .Ale kidys czytałam ,że to ponoć trzeba leczyc u lekarza bo może być niebezpieczne czy jakoś tak:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witajcie dziewczyny.
Ja znowu "opóźniona" a to dlatego, ze mieliśmy mały zjazd rodzinny (16 osób) i jesteśmy jeszcze u moich dziadków...Zostaliśmy na nockę :tak: Jakubek ma tu z pradziadkami wiele atrakcji i chyba nie śni mu się do domku wracać hehe

Anaconda no urodzinki malutkiej zbliżają się wielkimi krokami...:tak:
No i witaj w klubie zmarźlaków :-) My w domu 25 stopni mamy a ja się trzęse... nie mówiąc już o wystawieniu nosa na dwór brrrr
a na anemię zamiast żelaza dawkój sobie sok z buraka...najlepiej surowego!
Joe my robiliśmy roczek w domu i mieliśmy też 20 osób... Mamy warunki...pomagały mi mamy...Robiliśmy w domu ze względu na sesję moją bo nie wiedziałam jak będę miała egzaminy... Powiem ci szczezrze że są plusy i minusy. Ale powiedziałam że kolejne tak duże imprezy z pewnością zorganizuję poza domem. Tym bardziej, że Jakub urodzinki ma w czerwcu a gości pewnie zawsze tylu będzie bo sami dziadkowie i pradziadkowie to już 10 osób.
Kathy witaj, bo chyba nie miałyśmy okazji się jeszcze poznać :tak:
Anka ściskam i dużo zdrówka malutkiej życzę.
Patrysiu kochana głowa do góry...a jak nie dajesz rady to ja już za łopatę się chwytam i razem zakopiemy dołek :tak:

A ja teraz choć u dziadków sama jestem. Dziadek majsterkuje w garażu babcia poszła do sklepu a Jakubcio śpi...

Cześć dziewczynki, witam po chwilowej nieobecności. Wczoraj znów miałam urwanie głowy:szok:. Rano dłuuuuugie odmrażanie samochodu żeby dojechać do przedszkola, ale ścisnęło zimno, że hej, rano jest jakieś -17 st.C:confused:. A skoro zimno to trzeba ten budowany dom ogrzać bo w instalacji jest c.o. jest już woda i stąd mam nowy etat do obrobienia; palacz;-);-);-). Jeżdżę sobie palić w piecu, bo jakoś m nie ma czasu.
Poza tym dowiedziałam się w poniedziałek, że 15-go mała ma bal karnawałowy w przedszkolu i na gwałt szukałam stroju, bo czasu mało. Kupiłam wczoraj strój czarodziejki, fajny czarno-czerwony i z czapką super.

patrysia nie łam się, każdy ma czasem gorsze dni, ja nawet często, ale pocieszam się wtedy tym, że zawsze mogło być gorzej:-D:-D:-D, życzę zdrówka dla maleństwa
Kathy_24 witaj, my się jeszcze nie znamy, miło mi:tak::-)
anaconda trzymaj się cieplutko i grzej przy mężusiu :-D

reklama
Jejku fajne powitanie .Dzieki .Nie wiem jak u was u nas sypie śnieg:szok:Mała zamieć ,ale tem.była nie zbyt wysoka w porównaniu do ostatnich dni,gdzie było po -15 st.dzis jest tylko -5 st.
Jak fajnie ,że mam wczorajszy obiadk ,jakoś mi się nie chce robic nic taki mulsty dzień jakiś :eek::eek:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry