reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Klaudynka i prawidłowo. W końcu zuch z niego!!

Uwaga!!
Mój synuś dzisiaj kończy już półtora roczku!!
Jak ten czas leci...a moje słonko rośnie:-)​

dzis moge na dluzej ale tak z rana :tak:
Maly mial wczoraj okropne spanie :wściekła/y: mowie Wam masakra :no: zasnal dopiero o 22:05 :szok: co byla dla mnie wielkim szokiem bo o tej godzinie on juz dawno spi no i myslalam ze jak poszedl tak pozno spac to wstanie dzis pozno - a gdzie tam :sorry2: wstal przed 8 :dry:
a co do zabka to jaki on fajniutki - wczoraj go zobaczylam bo byla taka akcja. Sewcio ugryzl mojego m w palec ale dziaslami i tam gdzies z tylu a moj m mowi ze on tam z tylu ma zeby :sorry2: i zesmy sie smiali bo moj mowi zeby mu latarka poswiecic i zobaczyc - jak glupki :tak: i uchylilam mu buzke a patrze z przodu zebolek sie wyrznal :-D i teraz zabkowe postawic musze :dry:

dziewczyny tak po raz co wy robicie o tej godzinie na kompie :confused::oo: (klaudynka, atra) jak piezynka sie grzeje :-p
atra - sto lat dla Jakubka :-D:-D:-D ze mnie tez byla wczoraj nocna wdowa bo moj m tez na nocke ma a teraz spi a my musimy siedziec w drugim pokoju :sorry2: no i popatrz kupilas sobie sweterk i wcale nie drogo :tak:;-)
klaudynka - no ja czekam az sie pochwalisz Twoim nowiuskim laptopem no i z paczka mam nadzieje ze sie pospiesza do Swiat :tak:
dzieki dziewczyny za gratki w imieniu Sewka rowniez :-D

Witam z rana:-):-):-)
A u nas śniegu napadało i mam nadzieję że jeszcze dopada:tak::tak::tak:
Gratulacje ząbka:tak::tak::tak:
I wszystkiego najlepszego dla półtorarocznego Jakuba:tak::tak::tak:

A co do mikołaja to jak byliśmy w leclercu 6 grudnia i był mikołaj i można było sobie z nim fotkę zrobić to Maja nie chciała - bała się go:-:)-:)-(

Witam witam :-):-):-)

Moj maly ma 6 zebolka juz hehehe:)

A to zdjecia z Mikolajem:

Załączniki

• STA60036.jpg
    STA60036.jpg
    778 KB · Wyświetleń: 20
  • STA60038.jpg
    STA60038.jpg
    774,1 KB · Wyświetleń: 18
  • STA60042.jpg
    STA60042.jpg
    772,6 KB · Wyświetleń: 18
  • STA60043.jpg
    STA60043.jpg
    773,8 KB · Wyświetleń: 19
Witam przedpołudniowo i na krótko:-):tak:

U mnie wielkie pieczenie ciast. Właśnie przekręciłam 3 razy mak a mężuś robi ostatnie zakupy:-D.

Do następnego spotkania:tak:.

Ach, gratuluję ząbka Patrysia, tzn. twojemu synusiowi oczywiście:happy::-D:tak: i kolejnego synusiowi Klaudynki:happy::-):tak:

reklama
Witam Wszystkie Mamusie i ich pociechy
Dawno mnie nie bylo na tym forum a dzis weszlam bo chcialam zobaczyc jak tam u Was i co widze. Mnostwo dzieci ma juz zabki.
Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze tu zajrzalam. :-)

Do góry