reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie jakoś tak szczerze brak zapału przedświątecznego, zaczynam porządki bo przecież trzeba ale radości że idą święta to u mnie żadnej, chyba za dużo problemów w głowie mi siedzi:-:)-:)-(

reklama
czesc

My pobudka o 9 patrez za okno a tam snieg pada :szok:

Wspolczuje bolu glowy a kawka moze pomoze wiec Joanna do kolezanki:tak:
Joe oby to nie chorobsko:baffled:
Anaconda swieta swieta i zaraz bedzie po swietach a porzadki trzeba zrobic:rofl2:

Anaconda, życzę jak najszybszego rozwiązania twoich problemów, jakiekolwiek by one nie były:tak:. Przesyłam duuuużo uśmiechu:-):happy:.

A mój młodszy synuś właśnie zrobił mi "porządek" w szafce z ubraniami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

witam
maly wlasnie zasnal a u nas pogoda nie zaciekawa ... chyba bedzie padac :wściekła/y:
ja zrobilam mu juz obiadek i jak wstanie to dostanie am :-)
joe alex - slyszalam o tym na necie nawet czytalam w gazecie wyborczej czy cos tam zaj***c normalnie :wściekła/y::no:
anaconda - powiedzial mi ze kontrola nie jest konieczna wiec nie wiem, moze jednak wybiore sie do niego :tak:
joanna - wspolczuje bolu glowy za niedlugo przejdzie ;-)

ide na nk poszukac czegos :wściekła/y:

U mnie dzisiaj były (bo właśnie skończyłyśmy jeść obiad) filety z piersi indyczej z ziemniaczkami i surówką, pychotka:tak: Dodam tylko że dla Mai surówki nie istnieją:szok::szok::szok: Zaraz położę ją spać bo na 17.30 jesteśmy umówione do stomatologa, trzymajcie kciuki żeby Maja dała sobie obejrzeć ząbki:tak::tak::tak:

reklama
Do góry