reklama
anaconda27
styczniówka2006
kurcze dziewczyny a mnie pobolewa brzuch z lewej strony auc :-wściekła/y:
najbardziej sie boje ze nie wyleczylam tej cysty na jajniku :-(
No ale chyba lekarz to sprawdzał czy wyleczona czy nie?
anaconda27
styczniówka2006
Ja też niedługo spadam spać, Jacek właśnie usypia małą a ja idę się kąpać a potem pod kołderkę, może jeszcze Wojewódzkiego luknę trochę
anka26_x_07
Mama Laury :)
czesc
Widze ze dzis babki mialy ciezki dzien i zmeczone bardzo
Ja dzis luzik zaprosilam kumpele i mialaysmy babski dzionek
Powoli planuje wyjazd ale jescze nic nie wiem na 100%
Najwazniejsze ez Wigilia u siostry i troszke nas tam bedzie
Laura pieknie przespala nocke i na mleko wstala dopiero o 7 wiec spala do 9 a mamusia czyli ja wyspana
Widze ze dzis babki mialy ciezki dzien i zmeczone bardzo
Ja dzis luzik zaprosilam kumpele i mialaysmy babski dzionek
Powoli planuje wyjazd ale jescze nic nie wiem na 100%
Najwazniejsze ez Wigilia u siostry i troszke nas tam bedzie
Laura pieknie przespala nocke i na mleko wstala dopiero o 7 wiec spala do 9 a mamusia czyli ja wyspana
anaconda27
styczniówka2006
Zazdroszczę wam dziewczyny których dzieci przesypiają całe nocki, moja ma prawie trzy lata i nadal się budzi co noc:---(
anka26_x_07
Mama Laury :)
Serdecznie wspolczuje ja jakos mialam te szczescie ze laura szybko przestala jadac noca i spala ladnie do rana
anaconda27
styczniówka2006
Serdecznie wspolczuje ja jakos mialam te szczescie ze laura szybko przestala jadac noca i spala ladnie do rana
Moja też dosyć wcześnie przestała jadać w nocy tylko niestety nie przełożyło to się na całonocny sen:---(
Joanna73
uzależniona od BB
witam szaro buro za oknem coś mnie glowa boli mam iśc do koleżanki na kawke ale nie wiem co z tego bedzie bo tak jakos mi sie nie chce Dzieci w szkole Gabi biega po domu mąz jeszcze nie wrocił z nocki ale mial cos załatwiac w mieszkaniowce to pewnie bedzie pózniej Milego dzionka :-)
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Joanna, widzę, że to ciebie dzisiaj głowa boli.
A u mnie Tomaszek ma temperaturę. Na razie dostał czopka ale nie wiem, co będzie dalej.
Pozdrawiam serdecznie.
A tak poza tematem, to widzę, że dziewczyny juz myślicie o świętach. To i ja w końcu będę się musiała do tego zabrać
A u mnie Tomaszek ma temperaturę. Na razie dostał czopka ale nie wiem, co będzie dalej.
Pozdrawiam serdecznie.
A tak poza tematem, to widzę, że dziewczyny juz myślicie o świętach. To i ja w końcu będę się musiała do tego zabrać
reklama
joe alex
Mamusia Tomka i Piotrusia
Kochane, koniecznie zajrzyjcie na temat w Albumie Rodzinnym na temat pedofilii na naszej klasie!!!!!
Podziel się: