reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kurcze dziewczyny a mnie pobolewa brzuch z lewej strony auc :no::-:)wściekła/y:
najbardziej sie boje ze nie wyleczylam tej cysty na jajniku :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też niedługo spadam spać, Jacek właśnie usypia małą a ja idę się kąpać a potem pod kołderkę, może jeszcze Wojewódzkiego luknę trochę:tak::tak::tak:

czesc

Widze ze dzis babki mialy ciezki dzien i zmeczone bardzo:baffled:
Ja dzis luzik zaprosilam kumpele i mialaysmy babski dzionek
Powoli planuje wyjazd ale jescze nic nie wiem na 100%:baffled:
Najwazniejsze ez Wigilia u siostry i troszke nas tam bedzie :)

Laura pieknie przespala nocke i na mleko wstala dopiero o 7 wiec spala do 9 a mamusia czyli ja wyspana:tak:

witam szaro buro za oknem coś mnie glowa boli mam iśc do koleżanki na kawke ale nie wiem co z tego bedzie bo tak jakos mi sie nie chce Dzieci w szkole Gabi biega po domu mąz jeszcze nie wrocił z nocki ale mial cos załatwiac w mieszkaniowce to pewnie bedzie pózniej Milego dzionka :-)

Joanna, widzę, że to ciebie dzisiaj głowa boli.

A u mnie Tomaszek ma temperaturę:crazy::wściekła/y:. Na razie dostał czopka ale nie wiem, co będzie dalej.

Pozdrawiam serdecznie:-D.

A tak poza tematem, to widzę, że dziewczyny juz myślicie o świętach. To i ja w końcu będę się musiała do tego zabrać:tak::tak::tak:

reklama
Do góry