reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
CZESC

musze nadrobic posty bo jakos wczoraj brak czasu

Maialam w domku sniadanko dla bab :p bylo nas 8 kobietek :) milo spedzilysmy czas.dzis mam lenia i nic mi sie nie chce robic czekam do 14 jak poloze Laure i musze koniecznie umyc podlogi i wlaczyc pranie.Od rana i tak udalo mi sie ugotowac zupke, odkurzyc i sprzatnac w kuchni bo byla masakra:baffled:

a potem kawka:tak:
Zrobilam galaretke z owocami wiec bedzie dodatek do kawusi :)

hej
kurcze dzisiejsza noc byla jakas masakryczna maly obudzil sie chyba ze 3 razy a w dodatku kolo godziny 1 i nie chcial spac juz :wściekła/y: ale jakos go uspalam :dry: a jak moj wychodzil do roboty to taki grad byl ze hej tak walilo :szok: a dzisiaj padal snieg przed chwila :-D no to na tyle aha i dzis idziemy do znajomych :tak::-)
joe alex - i co ucieklas od choroby :confused:
klaudynka - ojojoj no to poczekaj jeszcze z chlebkiem a kaszke probowalas :confused: moze z niego taki Tadek niejadek :tak:
anka26,07 - no to mialas dzis snaidanko :tak: a na galaretke bym sie skusila - leca do Ciebie :-p;-)

a moj maly zasypia z moim m :-) ale ja chyba dolacze do nich bo jest miejsce :-D

Ale sie stachalam caly dom odkurylam, kurze powyciealam, pransko nawet dywan zaczelam prac ale w dupu i tak zaraz bedzie taki sam kto to wymyslil bezowy dywan w calym dom idzie sie zastrzelic z utrzymaniem tego w czystosci!!!!

Jeszcze dowiedzialam sie ze znajoma stracila dzidzie byla na skanie a malenstwo w brzuszku umarlo byla w ciazy jakies 3 miesiace i zaczela krwawic. Wspolczuje jej ona po 30 jest wkoncu znalazla odpowiedniego partnera a Tu taki pech!! A tak sie cieszyla, smutno mi z jej powodu:-(

reklama
aha dziewczyny dzisiaj mi mam gadala wiecie co sie stalo u nas w Auchanie nie cale 2 miesiace temu :confused:
jak to uslyszalam to myslalam ze padne
matka z dzieckiem (nie mialo jeszcze roczku - ale bylo blisko) byla z nim wlasnie w Auchanie i tylko sie owrocila po cos i gdy spojrzala na wozek dziecka juz nie bylo:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: ktos szybko wzial jej dziecko - nie wiem jakim cudem czy ktos to widzial czy nie ... :confused::confused::confused::confused: ale zaraz sklep zamkneli z ludzmi w srodku zablokowali wszystkie wyjscia ochrona stala przed drzwiami a dziecko znaleziono w lazience tak gdzie dzieci sie przebiera - OGOLONE!!!!!!! ktos pewnie je ogolil i chcial je tak wziac zeby nikt nie poznal dziecka..... mowie Wam jak mi to mama gadala to az to mialam przed oczami....... :szok::szok::szok::szok::szok: a tego kto to zrobil to chyba bym zabila wlasnymi rekoma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Do góry