reklama
Dzień doberek
:-)Karoleczku z okazji skończenia 2 latek:-)
życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
:-)a w sercu zawsze zielonej wiosny!:-)
życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
:-)a w sercu zawsze zielonej wiosny!:-)
Dziecina ma się przeziębiła i niestety kaszlak z niej okropny do tego zapchany nosek no i jutro do lekarza bo dziś już niestety numerków zabrakło:-baffled:
Tak.. w awatarku to moja dziecinka no i dziękuje w imienu Amandy za komplementa
Super że z Kubusiem już w porządku Buziaczki dla niego od e-cioteczki:-);-)
Dobrze że nic się Laurce nie stało i na płaczu się tylko skończyło
Witaj Iwnonko szmat czasu minęło;-)Hej.
Ja wyjechałam w piątek do rodzinki. Sobota była piekna,więc nawet na cmentarzach nie zmarzlismy. Kubuś był zafascynowany chodzeniem między grobami,a jak stawaliśmy przy grobach naszych bliskich to chciał na nie wchodzić,ale nie pozwoliliśmy oczywiście.
Wyniki moczu Kuby wyszły dobrze i dziś byłam u nefrologa i jesteśmy wypisani z poradni - tak się cieszę.
Aluśka, Inna, Megusek miło was widzieć - kope lat;-):-)
Aluśka w avatarku to twój skarb - śliczna jest
Tak.. w awatarku to moja dziecinka no i dziękuje w imienu Amandy za komplementa
Super że z Kubusiem już w porządku Buziaczki dla niego od e-cioteczki:-);-)
Witaj Aniuwitam
weekend pelen niespodzianek :-)w sobote Laura zlapala mi za pokrywke ktora byla goraca na szczescie nic sie nie stalo ale placz by
W niedziele bylismy na chrzcinach Laura takn sie bawila ze nogi ja bolaly bo sciagala butki
Teraz Lali zasypia wiec korzystam z czasu
Inna, Megusek,Aluska witajcie
Dobrze że nic się Laurce nie stało i na płaczu się tylko skończyło
Witaj Agatko kopę postówWitam was kochane
dużo tu nowych mamusiek grono sie cały czas powieksza jak widze, ale to dobrze pewnie wam tu jak zawsze bardzo wesolutko.
Nie wiem co u was nie jestem kompletnie na bierząco bardzo mi was brakuje ale dni tak szybko mijaja ze sama sie w tym czasem gubie.
Pozdrawiam wszytskich goraco
a teraz pare slow od mojego dzieckanajbardziej podobaja sie mu te co do niego mowia ;-) 244444444444444444444
5566666666
451454444454555588
Iwonka jak tak dużo tych gołąbków zrobiłaś to podrzuć mi trochęWitam.
U nas dziś typowa londyńska pogoda - mgły . Narobiłam gołąbków - wyszlo mi ponad 20, ale część zamroże,a jak kiedyś nie będę miała czasu lub nie będzie mi się chciało gotować to wyciągnę i bedzie obiad bez roboty;-)
Agatka_BB
IX Lachon BB
Rany kobitki jakie tu u was pysznosci swoja droga ju zstrasznie dawno golabkow nie robilam, moze najwyzsza juz pora?
Milo mi ze mnie pamietacie :-)
Milo mi ze mnie pamietacie :-)
mniam mniam pyszności:-);-)
Aluśka Patrysia dla was;-)
Naprawdę wyszły pyszne
Aluśka zdróweczka dla Amandy
Patrysia, Iwonka dzięki wielkie;-)
no nie iwona.c28 ale mi ochoty narobilas opne wygladaja przepysznie mniam mniam chyba jutro zrobie ...........
ja lubie z makaronem ryzowym a widze ze Ty sos robisz inny ja robie z koncentratu pomidorowego
szkoda ze moge tylko popatrzec na te Twoje golabki
aluska - :-)
ja lubie z makaronem ryzowym a widze ze Ty sos robisz inny ja robie z koncentratu pomidorowego
szkoda ze moge tylko popatrzec na te Twoje golabki
aluska - :-)
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No tak i po co ja tu wlazlam??? Smaka sobie tez narobilam na golabki !!!:-) Te wygladaja pysznie.ja robie raz z koncentratem a raz bez.... moj R woli pomidorowe i najlepiej bez ryzuale i tak troszke daje :-) A czy ktorac z Was piekla w piekarniku golabki?
Iwona.c czy ty wstawialas przepis na necie? ;-)
Iwona.c czy ty wstawialas przepis na necie? ;-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: