reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka :-D

Wszystkiego naj naj naj dla Karolka z okazji juz 2 urodzinek :-D
buziaki od ciotki :-D:-D
iwona.c28 - tym razem to Ty narobilas mi apetytu na golabki :szok: mniam mniam ... :-p
AgatkaBB - witam :-D

pozdrawiam calusnie :-p

reklama
Dzień doberek:tak:

:-)Karoleczku z okazji skończenia 2 latek:-)
życzę Ci słońca na każdym niebie,
smaku, zapachu w codziennym chlebie,
ptaków, motyli i chwil radosnych,
:-)a w sercu zawsze zielonej wiosny!
:-)

Dziecina ma się przeziębiła i niestety kaszlak z niej okropny do tego zapchany nosek no i jutro do lekarza bo dziś już niestety numerków zabrakło:-:)baffled:
Hej.
Ja wyjechałam w piątek do rodzinki. Sobota była piekna,więc nawet na cmentarzach nie zmarzlismy. Kubuś był zafascynowany chodzeniem między grobami,a jak stawaliśmy przy grobach naszych bliskich to chciał na nie wchodzić:baffled:,ale nie pozwoliliśmy oczywiście.

Wyniki moczu Kuby wyszły dobrze i dziś byłam u nefrologa i jesteśmy wypisani z poradni - tak się cieszę:tak::tak:.

Aluśka, Inna, Megusek miło was widzieć - kope lat;-):tak::-)

Aluśka w avatarku to twój skarb - śliczna jest:tak:
Witaj Iwnonko szmat czasu minęło:tak::tak:;-)
Tak.. w awatarku to moja dziecinka :tak::tak::tak:no i dziękuje w imienu Amandy za komplementa:tak::tak::tak:
Super że z Kubusiem już w porządku:tak::tak: Buziaczki dla niego od e-cioteczki:-);-):tak:
witam
weekend pelen niespodzianek :-)w sobote Laura zlapala mi za pokrywke ktora byla goraca na szczescie nic sie nie stalo ale placz by:baffled:
W niedziele bylismy na chrzcinach Laura takn sie bawila ze nogi ja bolaly bo sciagala butki:rofl2:

Teraz Lali zasypia wiec korzystam z czasu:happy2:

Inna, Megusek,Aluska witajcie:happy2:
Witaj Aniu:tak::tak::tak::tak:
Dobrze że nic się Laurce nie stało i na płaczu się tylko skończyło:sorry2::tak::tak:
Witam was kochane

dużo tu nowych mamusiek grono sie cały czas powieksza jak widze, ale to dobrze pewnie wam tu jak zawsze bardzo wesolutko.

Nie wiem co u was nie jestem kompletnie na bierząco :( bardzo mi was brakuje ale dni tak szybko mijaja ze sama sie w tym czasem gubie.

Pozdrawiam wszytskich goraco

a teraz pare slow od mojego dziecka:wściekła/y::angry::angry:najbardziej podobaja sie mu te co do niego mowia ;-) :dry:24444444444444:szok:4444444
:szok:5566666666
:szok:451454444454555588
Witaj Agatko kopę postów:tak::-D:-D
Witam.
U nas dziś typowa londyńska pogoda - mgły :baffled:. Narobiłam gołąbków - wyszlo mi ponad 20:szok:, ale część zamroże,a jak kiedyś nie będę miała czasu lub nie będzie mi się chciało gotować to wyciągnę i bedzie obiad bez roboty;-)
Iwonka jak tak dużo tych gołąbków zrobiłaś to podrzuć mi trochę:sorry2::-D:-D:zawstydzona/y::sorry2:

golabki.jpg

Aluśka Patrysia dla was;-):tak:

Naprawdę wyszły pyszne:happy:

Aluśka zdróweczka dla Amandy:tak:

no nie iwona.c28 ale mi ochoty narobilas opne wygladaja przepysznie mniam mniam chyba jutro zrobie ...........
ja lubie z makaronem ryzowym :tak: a widze ze Ty sos robisz inny ja robie z koncentratu pomidorowego :tak:
szkoda ze moge tylko popatrzec na te Twoje golabki :dry:
aluska - :-)

reklama
No tak i po co ja tu wlazlam??? Smaka sobie tez narobilam na golabki !!!:tak::-) Te wygladaja pysznie:-p:-p:-p.ja robie raz z koncentratem a raz bez.... moj R woli pomidorowe i najlepiej bez ryzu:sorry2:ale i tak troszke daje :tak::-) A czy ktorac z Was piekla w piekarniku golabki?
Iwona.c czy ty wstawialas przepis na necie? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry