reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwoneczka poczekaj troche bo teraz mam mnostwo wydatkow:-) Tak 26 lipiec wtedy sie urodzilam:tak:

Patrysia odezwe sie jak bede planowac wyjazd do Polski:happy:Wtedy moge sie wybrac do Focusa albo do Plaza:rofl2:

Zakupy udane wiec prezent mam z glowy :)

reklama
Hejjj żyje ale ledwo co..Dopadło po weselne chróbsko i mnie...:-:)-(Jk dojde do siebie to obiecuje być u Was częściej...

Hej.
U nas potwornie brzydka pogoda..jak tylko Kubuś usnął na południe to położyłam sie i ja ..niedawno wstaliśmy i obiad właśnie nastawilam,bo niedługo Nati wróci z rajdu - napewno zmarznięta...ech żałuję,ze ją puściłam,ale tak chciała iść.

Bodzia zdrówka dla was:tak:

Witam sie
wczoraj wieczorem przed spaniem malego byly cyrki - zasnal ale za chwile obudzil mi sie z takim rykiem ze hej :szok: zupelnie nie wiedzialam co mu jest :no: ale teraz podejrzewam ze moze te jego pierwsze zabki :dry: dzis tez rano byla niesamowity ryk a moj m stwierdzil ze jeszcze dzis mamy jechac do centrum do jego dyrekcji po dokumenty a pogode rano nie mielismy wysmienita padalo i chcac nie chcac musialam jechac a ze ja prawka jeszcze nie mam i samochodu tez bo jest u mechanika to dupa blada trzebabylo sie busami wozic :wściekła/y: i jak to zalatwilam to musialam jeszcze pojechac z tym do innego biura i zaniesc to wszystko potem moglam jechac na pieszo jakies 1,5 - 2 km do domu :angry: ale jestem dzis wykamana tyle sie nachodzilam ze masakra - zla tez jestem na mojego bo zas szopki odstawia wrrrrrrrrrr :crazy: ach szkoda gadac .... :dry:

teraz nie jestem w stanie odpisac bo maly taki marudny ze och ale jak zasnie to obiecuje ze sie za to wezme :tak:;-)

dziewczyny u mnie slonecznie:rofl2:

Partysia
ja to bym chyba sie zastrezlila busami sie wozic z dzieckiem ehhhh Musisz prawko zrobic nie masz wyjscia:happy:
Laura spi to korzystam z czasu wolnego pranie zrobilam, sprzatenlam i kompa zajelam:-D

zgodnie z obietnica odpisuje - nawet troche sie zdrzemlam :baffled: ale to ta pogoda tak na czlowieka dziala bo cos mnie czacha dymi :dry: auc ...

anka26,07 - no niestety musze musze ale kiepsko to widze no i licze na wspolne zakupy w Polsce :-D
bodzinka
- kuruj sie :tak::-)
iwona.c28 - na jaki rajd chodzi Twoja Nati ??

duzo nie bylo odpisywania :baffled: no ale ja spadam zaliczyc jeszcze jedna drzemke :-p

reklama
18.gif

Do góry