reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana
Cappuccino.jpg
Cappuccino.jpg
Cappuccino.jpg
Cappuccino.jpg

Proszę się częstowac:tak: U nas narazie słoneczko. Dzieciaki zapyrchane nadal ale mam wrażenie że jakby mniej. Po południu czekamy na gości, więc zaraz pomykamy na zakupki:tak: Muszę coś na katar dla siebie zakupic, bo ten gripex:no: Zatkana na maksa jestem:baffled:
Milusiego dnia, a dla tych co go nie mają:

witam sie
kurcze ale masakra dzis w drodze do mamy niespodziewanie dostalam ... :dry: lecialo ze mnie wiec biegiem do mamy cala przesiaknieta - dobrze ze moja mama nosi takie male rozm bo pozyczylam ciuszki od niej :biggrin2:
sikoreczka - ale nam fundlas kawke i pogode :-D u nas bezchmurne niebo jest tak cieplo ze masakra :happy: zdrowka dla Was no milej balangi jak masz gosci :-D:-D
anka26,07 - udanych zakupkow :tak: szkoda ze nie mieszkasz tutaj pojechalabym z Toba :-D ale jak przyjedziesz kiedys to moze sie spotkamy :tak: wrzuce fotke bo wlosy mam czarne - farbowane wiec zawsze wychodzi tak samo :-D
iwonka2006 - to sie napracowalas :-)

te zdjatko bylo rok temu w maju - maialm jeszcze grzywke teraz jej nie mam ale ogolnie rzecz biorac tak wygladam :-D
a ze jestem u mamy na kompie nie mam tutaj swoich zdjec zreszta wiecej mam na nasza-klasa :tak:

Witam sie i ja :) Ja dzis jeszcze kawy nie pilam a jest juz po 13:szok: Masakra :) A my wrocilismy ze sklepiku, teraz bedziemy robic obiadek :) Pozniej oczywiscie odpoczynek drzemka <WoW> No i na koniec dnia po tatuska do pracy :) Wiec jeszcze troszke przed nami :)

sikoreczka79 no z 2 takie kawusie by mi sie przydaly :)

anka26,07 no to nad czym sie zastanawiasz... Na lotnisko z Laura i siup do mnie na kawke :) A mialam zapytac 26,07 to data Twich urodzin ??:)

witam sie w trakcie obiadku :-D wszyscy juz pojedli tylko nie ja bo musialam klopsiki dokanczac a ze maly spi moj m teraz tez poszedl do niego to mam chwilke dla siebie podejrzewam ze dluga bo pewnie obudzi sie na Pierwsza milosc :tak: albo wczesniej czyli na Fabryke Gwiazd :-D

reklama
Do góry