reklama
sikoreczka79 - zdrowka
JKRZYMKA - sliczny kwiatuszek dziekuje :-)
iwona.c28 - tak dlugo trzeba czekac hmm ktora dopiero pierwsza
iwona2006 - ja malemu daje juz od 4 miesiaca mleko modyfikowane - bebilon bo nie chcial cyca
iwoneczka - witaj witaj
jeszcze raz dziekuje WSZYSTKIM MAMUSIOM za zyczonka
i dla Was cosik mam :-) tak na potem
JKRZYMKA - sliczny kwiatuszek dziekuje :-)
iwona.c28 - tak dlugo trzeba czekac hmm ktora dopiero pierwsza
iwona2006 - ja malemu daje juz od 4 miesiaca mleko modyfikowane - bebilon bo nie chcial cyca
iwoneczka - witaj witaj
jeszcze raz dziekuje WSZYSTKIM MAMUSIOM za zyczonka
i dla Was cosik mam :-) tak na potem
anka26_x_07
Mama Laury :)
ale tu serwujecie pysznosci
Ja czekam na kolezanke i sie bedziemy goscily ma coreczke 2 miesieczna wiec Laura bedzie ja non stop atakowala hehe
Patrysia no to mieliscie milo
Jkrzymka ja jakos malo sie udzielem na zamknietym
Ja czekam na kolezanke i sie bedziemy goscily ma coreczke 2 miesieczna wiec Laura bedzie ja non stop atakowala hehe
Patrysia no to mieliscie milo
Jkrzymka ja jakos malo sie udzielem na zamknietym
anka26,07 - no tak milutko bylo teraz ogladam sobie firanki do pokoju chcialabym takie cos ale za dlugie i nie na nasze okno
FIRANKI PASKI DEKORACYJNE SPAGETTI 90x200 MARDOM (455167423) - Aukcje internetowe Allegro
juz jedne mam takie firanki ale kolorowe ale to na samym dole bardzo efektowne :-)
FIRANKI PASKI DEKORACYJNE SPAGETTI 90x200 MARDOM (455167423) - Aukcje internetowe Allegro
juz jedne mam takie firanki ale kolorowe ale to na samym dole bardzo efektowne :-)
anka26_x_07
Mama Laury :)
Patrysia fajne Zawsze mozesz obciac Ja nie mam firanek ale sa na rynku bardzo fajne co z tego jak sobie nie powiesze
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
Witam kochane My juz po porannym spacerku, bylismy przy okazji tatusia do pracy odprowadzic Teraz czas na mamusiowa kawke, bo Filipek sie slicznie bawi
iwonka2006, kathy_24, iwonka.c28, sikoreczka79, patrysia dziekuje slicznie za mile powitanie. A co fakt to fakt, Iwonek tu chyba najwiecej
anka26,07 daleko.. HiHi godzinka samolotem a dla martini warto :D
iwonka2006, kathy_24, iwonka.c28, sikoreczka79, patrysia dziekuje slicznie za mile powitanie. A co fakt to fakt, Iwonek tu chyba najwiecej
anka26,07 daleko.. HiHi godzinka samolotem a dla martini warto :D
no a ja z moim malym rzepem na kolankach
my juz tez po spacerku i mielismy isc po tatusia bo z pracy wraca ale mlay byl glodny i narobil wiec trzebabylo isc do domku a teraz moj m ma jakis pomysl na obiad wiec czekam na niego powiedzial ze cos zrobi - ale kit ze obiad juz zrobiony bo ogorkowa - no coz
widze ze kusicie na drineczki aj chetnie ... hihiihi
my juz tez po spacerku i mielismy isc po tatusia bo z pracy wraca ale mlay byl glodny i narobil wiec trzebabylo isc do domku a teraz moj m ma jakis pomysl na obiad wiec czekam na niego powiedzial ze cos zrobi - ale kit ze obiad juz zrobiony bo ogorkowa - no coz
widze ze kusicie na drineczki aj chetnie ... hihiihi
*Iwoneczka*
Fanka BB :)
patrysia no ja zapraszalam anke26,07 na martini a ona stwierdzilam ze daleko ma, a to przeciez godzinka samolotem
reklama
Kathy_24
Mamusia Neli i Oliwierka
Ależ nam się Iwonek zrobiło;-)
No własnie pogubic się można....:-(
Swoją droga nieźle sobie mamuski dogadzacie martini,kawusie hhm
my po super fajnym spacerku i nózki mnie bolą.Ale trzeba korzystac bo jutro może juz nie być tak ładnie .Zajrzałam przy okazji do ciuchlandu i trafił mi sie całkiem fajny i nie zniszczony golfik ZARY .Także nawet się ciesze ,że mi sie taki zakup trafił:-)
Małego sprzedałam dziadkowi i robie własnie obiadek...kurcze wczesniej patrzyłam wasze przepisy i był jakis z kurczakiem ale rano jak na złośc juz nie mogłam go znaleźć i musze robic co innego
Jak czas pozwoli zajrze i po stronie poszukamTeraz żegnam obiad w drodze pa!
Podziel się: