reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam.
Dawno tu nie zaglądałam, bo najczęściej, jak już się zmobilizuję to piszę na zamkniętym :tak:
Po pierwsze - widzę, że są nowe mamusie więc witam serdecznie :-)
Po drugie - doczytałam że J idzie do szpitala, więc tulam mocno i oby wszystko było ok. A mąż z pomocą mamy na pewno sobie poradzi. :tak:
Po trzecie - moje dziecię dzielnie chodzi do przedszkola :-) Generalnie to już się zaaklimatyzowała, ma dni że nie chce iść do domu :szok: a na początku nie chciała wchodzić do sali do dzieci, tylko ryczała i krzyczała "mamusia mamusia" :baffled:. No ale już jest ok. Ona zadowolona, my zadowoleni i wszystko gra :tak::-)

U nas dzisiaj zimno, wczoraj lało pół dnia. Ja chcę lato :sorry2:

reklama
-j- powodzonka szybkiej poprawy wyników co do obaw pozostawienia meza z dziecmi znam to doskonale ale mi zycie ratowala niania....

iwonka2006 dzieki wiedziałam ze cos mam skopane z ta waga ale z drugiej strony siekawe jak to sie udaje bo jak rodzi sie maluszek 2,5kg to w wieku 12m-c powinien miec 7,5kg to szczypiorek malutki ciekawe cze ktos sie miesci w tych normach.

anaconda u nas tak samo wiejje a w górach spadl snieg wiec moge przez okienka sobie poogladac, a ochlodzilo sie z 17 na 6stopni.

witam Was dziewczyny i bardzo dziekuje za mile powitanie w swoim gronie :-D
dziekuje dziewczyny za cieple slowa jak i w miom imieniu tak i Sewerynka :tak::-D
u nas juz troche lepiej z piciem juz pije normalnie a dzis zrobi mu kompot z jagod i dam same jagody powinno mu przejsc i mam nadzieje ze po tym bedzie sie juz lepij czul :happy:
inna_22 - dziekuje :-)
iwona.c28 - dziekuje :-)
sikoreczka79 - zdrowka dla Ciebie
-j- - zdrowka dla Ciebie Twoj m napewno da sobie rade zreszta bedzie mial asekuracje :-D powodzenia
kathy_24 - ja tez jestem tutaj nowa a jestem na "lutowkach 2008" a co do wychodzenia w goraczke to nie mam pojecia :sorry2:

mykam mojemu synkowi leki dac....:happy:
do potem:-D

aha anka26,07 - u nas zaspypianie stale o jednej porze rak wiec jestem z niego dumna bo wiem o ktorej zasnie (troche po 20) :-D pozdrawiam i przxepraszam ze o Tobie zapomnialam :zawstydzona/y:

Witam u mnie tez pogoda do niczego.Siedzimy w domku,Obiadu nie mam.Boli mnie glowa i nic nie robie a czeka prasowanie,odkurzanie i wogole ...

Ogladam na tvn Style program z Tori Speling cxzy jak jej tam...Ma male dziecko i jest na koncowce drogiej ciazy.Urzdaza dom dla swojej rodziny.
J powodzenia trzymaj sie.Nie wiem w ktorym jestes tyg bo nie widze twojego suwaka.

Iwonko nie widać mojego suwaczka?Jak to?:szok::szok::confused::confused:. Czy ktoś jeszcze nie widzi moich 3 suwaczków?
P.S. jestem w prawie 23 tygodniu ciąży.

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy.Dopinam właśnie wszystko na ostatni guzik i tłumaczę małżonowi co i jak.Wysyłam dzieci do babci na weekend. Biedny chyba niczego nie spamięta. Dobrze, że istnieją telefony komórkowe.

Ja widzę wszystkie twoje trzy suwaczki:tak::tak::tak:
No ja swojego to chyba bym nie zostawiła samego z dzieckiem, nieraz to myślę że on wcale mózgu nie ma a co dopiero zajmować się dzieckiem:tak::tak::tak:

reklama
J no cos mam nie tak bo nie ktorych suwakow mi nie wyswietla,u Ciebie nie widze zadnego.Nie wiem co jest grane :-( Zycze szybkiego powrotu do domku.

A ja nie pochwalilam mojej starszej corci,umie liczyc do 20 tu a nawet i 30 tu jej sie udaje :-) szkoda ze innych rzeczy niue umie pojac jak np sikanie na kibelek.I wogole ostatnio jest nie grzeczna.

Do góry