iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a gorzej jak sie przedostana do ukladu pokarmowego,jamy brzusznej wtedy grozi to posocznica...http://www.gronkowiec.pl/escherichia_coli.html
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja w kuchni kolację robię bo męż wraca z pracymiłego drinkowania Heksa;-)a gdzie wszystkie mamy sie podziały??????
Normalnie teraz to ten watek umrze z braku postow......
U nas dzis byl kolega Klaudii o dwa tyg mlodszy,patrzyli sobie gleboko w oczy a moja Vanesska mowi" mamo czy oni beda sie calowac?"
Normalnie teraz to ten watek umrze z braku postow......
U nas dzis byl kolega Klaudii o dwa tyg mlodszy,patrzyli sobie gleboko w oczy a moja Vanesska mowi" mamo czy oni beda sie calowac?"
.
Kerry smacznego obiadku u teściów;-)Jutro idziemy na obiadek do teściówki bo przyjechała z Irlandii szwagierka na wesele przyjaciółki i jutro trochę pogadamy bo wieczorem już wyjeżdża.
Życze wszystkim UDANEJ NIEDZIELI!!!!