reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ano zapomniałam że to weekend, u mnie jeden dzień podobny do drugiego. A jutro jedziemy do teściowej, tylko nie wiem po co bo wcale mi się nie chce z nią spotykać

reklama
Witam raniutko.
anaconda27 skad ja znam to uczucie do tesciowej, moja wraca 1-go pazdziernikia na cały miesiąc a ja juz kombinuje co by tu wymyslec aby sie nie widywac czy gdzie by tu prysnąc....... brrr az mi sie humor z rana pogorszył na same wspominki.... ide zrobic kawusie moze poprawi humora..

Ja już kawusiam a Maja jeszcze śpi, więc sobie spokojnie zasiadłam przed kompem:-):-):-):-)
Zaraz zbieramy się do teściowej i trzeba tam będzie siedzieć do jutra:tak::tak: chyba sobie jakiś browarek łyknę żeby mi szybciej minęło;-);-);-)

Witam się śniadaniowo i deszczowo, wrrrr:wściekła/y: co za pogoda.
Ja zaraz odwożę chłopaków-rozrabiaków:-D do swojej mamy na cały weekend:tak::-), idę na 11 do fryzjera zrobić balejage. Obiadu robić nie muszę bo idziemy z mężem do knajpki, no a wieczorkiem idziemy do znajomych na imprezkę. Ale dzień się szykuje:szok::-)
Postaram się zajżeć popołudniu.
Buziam i miłego dnia życzę

Anaconda setkę w kieszeń i do teściów. trzym się koffana. ja za swoimi tez tak przepadam;-)

Chiara miłego popołudnia u fryzjera:-)

Haj hej heloł babeczki:happy:
my dzisiaj w domku się okopaliśmy bo na dworze psieeeeeeeeeeeeeeeee i na pewno nie zachęca na spacer. więc zwyczajny dzionek przed nami bo męż znowu w pracy:dry:

Vici mam nadzieje ze siostrze sie tu podobalo:-)

Madzka nie szalej tak z tym okopaniem:-p Moze popoludniu bedzie ladniej:rofl2:

Chiara mam nadzieje ze pochwalisz sie nowymi wloskami i wkleisz jakas fotke:rofl2:Cal;y dzien masz zajety fryzjer, knajpka, znajomi - super!!

Anacoda27 mysle ze browarek ci pomoze przetrwac te chwile:tak: Ja ostatni raz u mamy Mojego bylam w tamtym roku i jakos sie tam nie wybieram na szczescie mieszkamy daleko wiec nie musze znosic jej towarzystwa:sorry2:

Heksa i jak po kawie lepiej??

Bodzinka jak dzis samopoczucie??

-j- masz racje wiekszosc dziewczyn ucieka w weekend :) ciezko o tlumy na forum:rofl2:

Ja jeszcze w szlafroku lece pod prysznic i biore sie za mieszkanie.Potem zakupki

A mnie się dzisiaj nic nie chce :-(. Synuś do szkoły poszedł, bo wymyślili ,, sprzątanie świata,, , małżon na działkę jedzie, córcia sprzata swoje skarby a ja chyba do wyra wskoczę , bo od tego katarku główka już mnie zaczyna boleć:-(

reklama
Tak bo zostala i zalozyla tam rodzine :-)siedzi juz kawal czasu:yes:No z tym,ze sie przeprowadzila zaraz po skonczeniu niankowania i teraz siedzi w Düsseldorfie

Do góry