reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ano zapomniałam że to weekend, u mnie jeden dzień podobny do drugiego. A jutro jedziemy do teściowej, tylko nie wiem po co bo wcale mi się nie chce z nią spotykać

reklama
Witam raniutko.
anaconda27 skad ja znam to uczucie do tesciowej, moja wraca 1-go pazdziernikia na cały miesiąc a ja juz kombinuje co by tu wymyslec aby sie nie widywac czy gdzie by tu prysnąc....... brrr az mi sie humor z rana pogorszył na same wspominki.... ide zrobic kawusie moze poprawi humora..

Ja już kawusiam a Maja jeszcze śpi, więc sobie spokojnie zasiadłam przed kompem:-):-):-):-)
Zaraz zbieramy się do teściowej i trzeba tam będzie siedzieć do jutra:tak::tak: chyba sobie jakiś browarek łyknę żeby mi szybciej minęło;-);-);-)

Witam się śniadaniowo i deszczowo, wrrrr:wściekła/y: co za pogoda.
Ja zaraz odwożę chłopaków-rozrabiaków:-D do swojej mamy na cały weekend:tak::-), idę na 11 do fryzjera zrobić balejage. Obiadu robić nie muszę bo idziemy z mężem do knajpki, no a wieczorkiem idziemy do znajomych na imprezkę. Ale dzień się szykuje:szok::-)
Postaram się zajżeć popołudniu.
Buziam i miłego dnia życzę

Anaconda setkę w kieszeń i do teściów. trzym się koffana. ja za swoimi tez tak przepadam;-)

Chiara miłego popołudnia u fryzjera:-)

Haj hej heloł babeczki:happy:
my dzisiaj w domku się okopaliśmy bo na dworze psieeeeeeeeeeeeeeeee i na pewno nie zachęca na spacer. więc zwyczajny dzionek przed nami bo męż znowu w pracy:dry:

Vici mam nadzieje ze siostrze sie tu podobalo:-)

Madzka nie szalej tak z tym okopaniem:-p Moze popoludniu bedzie ladniej:rofl2:

Chiara mam nadzieje ze pochwalisz sie nowymi wloskami i wkleisz jakas fotke:rofl2:Cal;y dzien masz zajety fryzjer, knajpka, znajomi - super!!

Anacoda27 mysle ze browarek ci pomoze przetrwac te chwile:tak: Ja ostatni raz u mamy Mojego bylam w tamtym roku i jakos sie tam nie wybieram na szczescie mieszkamy daleko wiec nie musze znosic jej towarzystwa:sorry2:

Heksa i jak po kawie lepiej??

Bodzinka jak dzis samopoczucie??

-j- masz racje wiekszosc dziewczyn ucieka w weekend :) ciezko o tlumy na forum:rofl2:

Ja jeszcze w szlafroku lece pod prysznic i biore sie za mieszkanie.Potem zakupki

A mnie się dzisiaj nic nie chce :-(. Synuś do szkoły poszedł, bo wymyślili ,, sprzątanie świata,, , małżon na działkę jedzie, córcia sprzata swoje skarby a ja chyba do wyra wskoczę , bo od tego katarku główka już mnie zaczyna boleć:-(

reklama
Tak bo zostala i zalozyla tam rodzine :-)siedzi juz kawal czasu:yes:No z tym,ze sie przeprowadzila zaraz po skonczeniu niankowania i teraz siedzi w Düsseldorfie

Do góry