reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Anaconda, a w Deichmanie ?? Albo w CCC ??
Moja mała chora, ma szkrlatynę. Aż głupio się przyznać, ale byłam święcie przekonana, że na szkarlatynę chorowało się 100 lat temu...

Siedzę w pracy, wieje nudą, choć ruch większy niż wczoraj. Bo wczoraj to w przeciągu 6 godzin było tylko 6 osób i każda miała tylko jeden rachunek do opłacenia (a pracuję w zastępstwie za szwagierkę, w jej agencji bankowej). A dzisiaj już było 7 osób ;-):-D

reklama
Ja wróciłam z marketu, zakupki jedzeniowe zrobione.:tak:
Jestem przeszczęśliwa bo wpadłam jeszcze do galerii i kupiłam chłopakom dżinsy, bluzy, dużemu kurtkę i małemu parasolkę:-D ze spidermanem, on tak strasznie o niej marzył więc będzie wniebowzięty.:tak::tak::tak:
Zawsze jak potrzebuję coś kupić to nic mi się nie podoba, najbardziej owocne są zakupy jak wpadam do sklepu znienacka:-)

Witam wszystkie mamy ;)
Chyba się tu zadomowię z wami , bo coś czuję , że szybko do pracy nie wrócę.
Mam na imię Justyna, pochodzę z okolic Radomia. Zdąrzyłam wrócić do pracy a tu znowu szykuje sie dłuższy pobyt domowy.;-)
Nie miałam jeszcze dostatecznie dużo czasu by poczytać wasze wątki ( myślę , że wszystkiego nie dam nigdy rady ogarnąć), ale z biegiem czasu troszkę gdzie niegdzie spróbuje sie udzielić;-).
Termin z trzecim dzieciątkiem mam na 16 lutego. Narazie czuje się ok, choc przeziębienie mnie dopadło.
Zauważyłam tu kilka postów megusek
Megusek już wiem co miałaś na mysli pisząc na forum lutówek o oszustwie niektórych kobiet.
Pozdrawiam mamusie pracujące w domciu, wkrótce sie odezwę ;-)

Witam kochane.
Witam nową mamusie:tak::tak::tak:
U nas nie pada ale zimno straszliwie.My juz po spacerku, Mały po drzemce i po obiadku.Teraz pora na lenia;-)

Ja niestety siedze w domku po antybiotykach niestety przymusowo a ja grzecznie melduje ze od niedzieli ide na 8 dni do pracy tak o w ramach pomocy dla szefowej bo cos tam jej sie wykruszyło ja sie ciesze bo oderwe sie troszke do ludzi wyjde i kilka groszy "na waciki wpadnie":laugh2:
ja juz nie moge doczekac sie pazdziernika zaczne zyc.....
aerobik 2x po 2godz
szkoła (zdecydowałam sie podjac studia-nikt nie wie)
i nie wiem co jeszcze ale cos sie bedzie przynajmniej działo.

Anaconda, a w Deichmanie ?? Albo w CCC ??
Moja mała chora, ma szkrlatynę. Aż głupio się przyznać, ale byłam święcie przekonana, że na szkarlatynę chorowało się 100 lat temu...

Siedzę w pracy, wieje nudą, choć ruch większy niż wczoraj. Bo wczoraj to w przeciągu 6 godzin było tylko 6 osób i każda miała tylko jeden rachunek do opłacenia (a pracuję w zastępstwie za szwagierkę, w jej agencji bankowej). A dzisiaj już było 7 osób ;-):-D

W deichmanie jeszcze jest mały wybór bo ja szukam trzewiczków za kostkę ale nieocieplanych tak na teraz na tę słotę, a w ccc jeszcze nie byłam:dry::dry::dry:

Ja niestety siedze w domku po antybiotykach niestety przymusowo a ja grzecznie melduje ze od niedzieli ide na 8 dni do pracy tak o w ramach pomocy dla szefowej bo cos tam jej sie wykruszyło ja sie ciesze bo oderwe sie troszke do ludzi wyjde i kilka groszy "na waciki wpadnie":laugh2:
ja juz nie moge doczekac sie pazdziernika zaczne zyc.....
aerobik 2x po 2godz
szkoła (zdecydowałam sie podjac studia-nikt nie wie)
i nie wiem co jeszcze ale cos sie bedzie przynajmniej działo.

I tak trzymaj, najgorsze co może być to zasiedzieć się w domu - przynajmniej dla mnie:tak::tak::tak:

Na naszym forum przyszłych mam lutowych nawet taki zwyczaj już zadomowił się, że wszystkie znikają na weekend.A to mąż wraca z delegacji, a to dzieci maja wolne od szkoły ... Tak więc u nas przestój przez weekend.Może i tu taki zapanował?

reklama
A czemu to ostatnio to nikogo tu nie ma? Gdzie wywiało wszystkie mamy? Czyżbym musiała pisać sama ze sobą?:szok::szok::szok:
Zastępujesz ewcie.Ona piecze i pichci na urodzinki Mateuszka i na przywitanie menża:-D:-D
A ja mam lekkiego dołka....
Próbowałam się dzis z Lolem bawić ale moje dziecko to by tylko skakało i warjowało, zabawy statystyczne odpadają.Więc zrobiłam jednego kasztanowego ludzika i poszliśmy tańczyć:sorry2::sorry2::sorry2:

Do góry