reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mija ja zawsze strasze malego ze go oddam do sklepu z zabawkami......Jedziemy do szpitala na badania bo maly ma zwiekszona przestrzen w glowce...podejzenie wodniaka...i idziemy sie jeszcze skosultoewac czy zeczywiscie cos mu jest czy nie :( .......Ale jak zwylke mamy gdzies wyjsc to on mi zasypia !!!!...ale zaraz po wyjsciu z domu zmienia zdanie hahahhahah

reklama
Lady ;D wszystkiego naj i wytrwałości w dalszym mznoju :laugh: ;)

Joanna@ łoj to trzymamy kciuki....a do sklepu z zabawkami to jak byłam mała to sama bym poszła ;D

A wogóle wczoraj Noe z tatą był u ortopedy.
No i kobieta powiedziała że musi mał cały czas spać tylko i wyłącznie na brzuszku bo ma coś nie tak z mięśniami brzucha ???
Ale jak tu zbuja kłaść spać na brzuniu jak on się piekli wije i nie chce tak spać
No i co może mieć z tym brzuniem jak jest ruchliwy jak by miał owsiki i nawet już prubuje siadać

???

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale Noe marudzi ....ludzie co ja mam z tym marudą dziś począc aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam was kochaneczki z ranka!!!

Mija gratulacje a z tym  alegro no dobre dobre haha hihi

Joanna@ bedzie dobrze trzymamy piachy za was

Laydygratulacje  no 11 miesiecy to i duzo i malo ale co powiesz na 14 lat (wogule bycia razem)?????????

A JA MAM JUZ LOZECZKO PIETROWE !!!!  NARESZCIE HUUUUURA!!!

Tak to jest jak lekarz stewierdzi co u dziecka i widze ze doglebnie wyczerpal tamat....cos z mm brzuszka....normalnie powinni ich za to ..hmmm....wlasnie nie wiem co.A ty czlowieku potem przybieraj sobie do glowy coz takiemu jest.

Mija no ale nic wiecej nie powiedzieli co z ty dalej robic niewiem moze jakies cwiczonka czy cus????

no a jakim autem zdawalas prawko bo mnie to ciekawi???

a u nas taka pogoda ze tylko ulozyc sie wygodnie i lulu robic mgla ze hohoho choc mamnadzieje na slonko

SONKO SLONKO SLONKO PRZYBADZ DO NAS!!!!!!!

Justus my jestesmy malzenstwem( tzn ja i moj maz....hahahahahah nie my) 1,5 roku, ale razem hmmmmmm.....jakies  8:) ...a wogole to ma 24 lata no rocznikowo 25......musze sie do tego wkoncu przyzwyczaic, choc ciagla mi sie wydaje ze 18  ::)

Wczoraj pisalyscie o znakach zodjaku  ja to jestem typowym twardym bykiem moj malzonek jest rakiem synek jest pannai corcia tez raczkiem  :o

reklama
Do góry