reklama
justus na oplu zdawałam , a powiedziwiedzieli :-[ tylko że ma spać tylko i wyłącznie na brzuchu i kontrola koniec sierpnia,początek wrzesnia
Ale w przytszłym tygodniu p[rzychodzi położna która odbierała Noe i się jej wszystkiego wypytam
Izabelka fajny facecik
Ja zaraz wkleje mojego w wydaniu krowim :laugh: ale na zmkniętym
dostał od cioci body w krowie łaty
Ale w przytszłym tygodniu p[rzychodzi położna która odbierała Noe i się jej wszystkiego wypytam
Izabelka fajny facecik
Ja zaraz wkleje mojego w wydaniu krowim :laugh: ale na zmkniętym
dostał od cioci body w krowie łaty
L4dY-bIrd
doula
super shoomna dawaj wiecej !! Pokaż nam siebie malucha , kota , psa , myszke pod meblami itp
Izabelka twoj facet to rasowy FACET
Izabelka twoj facet to rasowy FACET
shooma_a chiba ci zdjtko sie niewkleilo?????
Izabelka no brzdac fajowy fakt okraglutki
moj maz juz sie tu nademna trzesie bo mamy wybywac na zakupki
zachcioalo mu sie tynku w duzym pokoju i musimy zakupki zrobic
loooo boze chlop w domu i calu balagan O0 za mi puchnie glowa
na sama mys o tym balaganie
Izabelka no brzdac fajowy fakt okraglutki
moj maz juz sie tu nademna trzesie bo mamy wybywac na zakupki
zachcioalo mu sie tynku w duzym pokoju i musimy zakupki zrobic
loooo boze chlop w domu i calu balagan O0 za mi puchnie glowa
na sama mys o tym balaganie
L4dY-bIrd
doula
Mija dawaj dawaj .
A wogole to znalazłam pare miesiecy temu ..jeszcze była zima superowy komplet krowi na allegro i chciałam sie o niego "bić " ale Mateusz powiedział że to siara i jak potem Jasio sie wytłumaczy przed kumplami jak będzie starszy ?? że mama go tak ubierała :
justus ja chcem dzisiaj zrobic przemeblowanko u nas w pokoju ...ale pewnie mojemu małżowi sie niebedzie chciało :
A wogole to znalazłam pare miesiecy temu ..jeszcze była zima superowy komplet krowi na allegro i chciałam sie o niego "bić " ale Mateusz powiedział że to siara i jak potem Jasio sie wytłumaczy przed kumplami jak będzie starszy ?? że mama go tak ubierała :
justus ja chcem dzisiaj zrobic przemeblowanko u nas w pokoju ...ale pewnie mojemu małżowi sie niebedzie chciało :
L4dY-bIrd
doula
justus ...DUZO siły !!
reklama
Podziel się: