reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
justus na oplu zdawałam , a powiedziwiedzieli :-[ tylko że ma spać tylko i wyłącznie na brzuchu i kontrola koniec sierpnia,początek wrzesnia
Ale w przytszłym tygodniu p[rzychodzi położna która odbierała Noe i się jej wszystkiego wypytam

Izabelka fajny facecik

Ja zaraz wkleje mojego w wydaniu krowim :laugh: ale na zmkniętym
dostał od cioci body w krowie łaty

shooma_a chiba ci zdjtko sie niewkleilo?????

Izabelka no brzdac fajowy  fakt okraglutki  
moj maz juz sie tu nademna trzesie bo mamy wybywac na zakupki
zachcioalo mu sie tynku w duzym pokoju i musimy zakupki zrobic
loooo boze chlop w domu i calu balagan  O0  za mi puchnie glowa
na sama mys o tym balaganie :p

Mija dawaj dawaj .
A wogole to znalazłam pare miesiecy temu ..jeszcze była zima superowy komplet krowi na allegro i chciałam sie o niego "bić " ale Mateusz powiedział że to siara i jak potem Jasio sie wytłumaczy przed kumplami jak będzie starszy ?? że mama go tak ubierała ::)

justus ja chcem dzisiaj zrobic przemeblowanko u nas w pokoju ...ale pewnie mojemu małżowi sie niebedzie chciało ::)

dobra naraska kobietki  uciekam sie ubierac sie i moja toske bo tygrys w szkole a toske zawieziemy do tesciowej na przechowanie

lece juz na skrzydlach do tych moich obowiazkow papa zyczcie mi duzo sily

reklama
TYLKO NIENAKLIKAJCIE ZADUZO BO WCZORAJ TO PRZESZLYSCIE SAME SIEBIE CO BY TYLE NASTUKAC CHIBA Z 10 STON  TROSZKI MNIEJ DZIS POPROSZE PA

Do góry