reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam wszystkich!
ja własnie amam sniadanko i za chwile wybywamy z Maciem z domku jedzemy do szpitala, potem zakupki. Mam nadzieje ze jak wróce to moje duze kochanie mnie dopusci, bo wczoraj zablokował kompa do 22 ;)

a zapomniałam napisac ze u nas słoneczko wyszło w koncu za chmurek wiec sie zapowiada ze bedzie ładnie

Dzień dobry kobitki
Ale się nie wyspałam Noe znowu mi całą noc na cycku wisiał
A pogoda u nas pod psem :mad: znowu będzie chłodno i deszczowo

Ide po kawusie

wpadlam tylko sie przywitac......jedziemy do szpitala....trzymajcie kciuki za nas......
Mija to chyba pogoda bo moj maly tez niebardzo spal i jesc chcial 3 raz a juz jedlismy tylko raz

o rany a dlaczego do szpitala ???

bedziemy trzymac

Ale Noe dzis nieznosny
Zaraz go wyatawie na alegro :laugh: ;)

reklama
Do góry