reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny Dziękuję za życzonka ;-):tak:
mój dopiero wraca do domu więc odgrzewam pizzę bo ostygła :wściekła/y:
faceci i punktualność:sorry2::dry:
dacie wiare że ślubny dopiero niedawno odczytał mój sms który wysłałam rano :confused::dry:

reklama
wrocilam ale mala jest w szptalu
Co się stało?:szok:
Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy:tak:

Jakaś tu dzisiaj cisza:baffled:

Dziewczęta, ja jutro z rańca wyjeżdżam, więc lecę zaraz spać, a wracam dopiero za tydzień no i niestety dostępu do netu nie będę mieć:no::no::no: ale mam nadzieję że mnie przez ten tydzień mnie nie zapomnicie:rofl2:

Nie zapomnijcie, nie zapomnijcie:-D:-D:-D

No to do......, w sobotę się melduję:tak::tak:

Dobrej nocki

mala zaczela wymiotowac i dostala temperatury w ciagu dwoch moze 3 godzin sie odwodnila ma podejrzenie pneumokokow lub rotawirusa dostala nagletakich wybroczyn zajrzalam natychmiast do encyklopedi zdrowia i podobne byly na dziecku chorym na pneumokoki minelo kilka godzin a ona ma to na calym ciele i bardzo placze

mala zaczela wymiotowac i dostala temperatury w ciagu dwoch moze 3 godzin sie odwodnila ma podejrzenie pneumokokow lub rotawirusa dostala nagletakich wybroczyn zajrzalam natychmiast do encyklopedi zdrowia i podobne byly na dziecku chorym na pneumokoki minelo kilka godzin a ona ma to na calym ciele i bardzo placze
Kochana trzymam kciuki,zeby wszystko bylo dobrze
Lasencje ja znikam bo mnie migrena dopadła

Dobrze że jest w szpitalu tam zawsze pewniej.Nie martw się na pewno wszystko dobrze się skończy.
Ja też zmykam trza trochę z mężulkiem.....
DOBRANOC KOBIAŁKI

Ostatnia edycja:
Ide dziewczynki do mojego dziecia na szczescie mamy pokoj z lozkiem dodatkowym co prawda szpitalne ale mam ja blisko i nie musze spac na ziemi na cale szczescie mialam w samochodzie spiwor

reklama
Do góry