reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
Normalka
dacie wiare że ślubny dopiero niedawno odczytał mój sms który wysłałam rano
Co się stało?wrocilam ale mala jest w szptalu
Mam nadzieję że wszystko dobrze się skończy
Jakaś tu dzisiaj cisza
Dziewczęta, ja jutro z rańca wyjeżdżam, więc lecę zaraz spać, a wracam dopiero za tydzień no i niestety dostępu do netu nie będę mieć ale mam nadzieję że mnie przez ten tydzień mnie nie zapomnicie
Nie zapomnijcie, nie zapomnijcie
No to do......, w sobotę się melduję
Dobrej nocki
mamamartynki
Zaangażowana w BB
mala zaczela wymiotowac i dostala temperatury w ciagu dwoch moze 3 godzin sie odwodnila ma podejrzenie pneumokokow lub rotawirusa dostala nagletakich wybroczyn zajrzalam natychmiast do encyklopedi zdrowia i podobne byly na dziecku chorym na pneumokoki minelo kilka godzin a ona ma to na calym ciele i bardzo placze
Kochana trzymam kciuki,zeby wszystko bylo dobrzemala zaczela wymiotowac i dostala temperatury w ciagu dwoch moze 3 godzin sie odwodnila ma podejrzenie pneumokokow lub rotawirusa dostala nagletakich wybroczyn zajrzalam natychmiast do encyklopedi zdrowia i podobne byly na dziecku chorym na pneumokoki minelo kilka godzin a ona ma to na calym ciele i bardzo placze
Lasencje ja znikam bo mnie migrena dopadła
mamamartynki
Zaangażowana w BB
jestem bezradna glodna i zla
aneta456
kocham i jestem kochana
Dobrze że jest w szpitalu tam zawsze pewniej.Nie martw się na pewno wszystko dobrze się skończy.mala zaczela wymiotowac i dostala temperatury w ciagu dwoch moze 3 godzin sie odwodnila ma podejrzenie pneumokokow lub rotawirusa dostala nagletakich wybroczyn zajrzalam natychmiast do encyklopedi zdrowia i podobne byly na dziecku chorym na pneumokoki minelo kilka godzin a ona ma to na calym ciele i bardzo placze
Ja też zmykam trza trochę z mężulkiem.....
DOBRANOC KOBIAŁKI
Ostatnia edycja:
mamamartynki
Zaangażowana w BB
Ide dziewczynki do mojego dziecia na szczescie mamy pokoj z lozkiem dodatkowym co prawda szpitalne ale mam ja blisko i nie musze spac na ziemi na cale szczescie mialam w samochodzie spiwor
reklama
Podziel się: