reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kurde ja znikam bo przypomnialam sobie ze musze umyc glowe.....hahahah.....no coz kazdy moze zapomniec  ::)

WITAM NOWE MAMUSKI MILA ZE JEST NAS WIECEJ :D :laugh:

no ja sie chwale bo przywiezli mi dzis lozko dla moich kochaneczkow jutro maz je zlozy bo ma wolne
wlasnie bedzie caly bajzel bo wpierw musimy wyniesc stara wersalke i dopiero ooo boziu dodaj mi sily jutro?????

hhahaha ja za to oszczedzam na wodzie ;) myje glowe na basenie  ;D ;D ;D a ze chodze co drugi dzien to w domu myc nie musze

a jakie lozeczko?? pietrowe??
my tez w tym miesiacu jeszcze kupimy nowe lozko, bo potrzebny kat dla mlodego

no to jest mysl 8).......juz niedlugo zaczne z malym chodzic to ten problem przynajmniej mi odpadnie...same pluuuusy

czy jest tu jeszcze ktos bo przecie niebede pisac dla samej siebie!!!!!!!!!!!!!!!!

no normalnie dzis jest chyba pobity rekord napisanych stronic ????

shady dobre dobre pewnie hihihi

tak shady pietroweczka
ciesze sie jak niewiem i juz sie niemoge doczekac jak go ustawimy z mezem tylko boje sie jak moja toska bedzie spala????

no ja juz uciekam...tylko ciezko sie oderwac...to jest jak uzaleznienie.....jedno juz mam SLODYCZE......
no i widzicie tu  sie nie da skonczyc.......no to do jutra.......karaluchy pod poduchy......

reklama
Do góry