reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj kobitki moje chłopy padły ;D
jeden w sypialni a drugi na kanapie przed telewizorkiem..

A wy naklikałyście tyle że myślałam że znowu nie nadrobie ::)
Zoatawić was na chwilke i zająć się czymś innym ....

Shady za pierwszym mi się udało ;D sama w to nie wieze ... o rany .. ale jaja mam prawko ..dziwne uczucie
.. tylko teraz wsiąść do samochodu i samej jeżdzić ::)

A ja jestem wagą , Przemek to byczek(choleryk ;D ) a Noe mmmmmmmm 7 stycznia to koziorożec ... chiba :) ... o rany jak mogłam zapomnieć

oś mi się oczka dziś zamykają ..może dlatego że pogoda senna

reklama
;D no oczywiście..ja np. wczoraj wygrałam darmowy napój tymbarku..tak mam napisane w nakrętce
Tylko nie moge go odebrać ..bo odbiera sie w oznaczonych sklepach..tylko gdzie one są ???

heheh no tak, promocja....wrrrr...

trzymajcie jutro za mnie kciuki, spotykam sie z mezem tej laski od ksiazki i mam nadzieje ze obejdzie sie bez pyskowek, bo nie recze za siebie ;)

DOBRanoc , zaraz zasne na siedząco ::)

Trzymam za niego , bo jak tylko podskoczy to biedakowi się dostanie :laugh: ;) nie wie z kim zadziera

hahaha dokladnie......dobrze ze to centrum miasta to w razie czego od razu mnie aresztuja za zabojstwo ;)

hahaha ok.....nie zatrzymuje Cie...idz spac, bo jutro nie bedziesz miala sily....ja tez niedlugo znikam :)

reklama
Do góry