reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wróciłam .Ale nudno tak samemu łazić ::) .

Co do znaków zodiaku to Ja i Mateusz to rasowe byki ::) Jaś ...skorpion >:D .

Przez cała ciąże mały bąk niechciał pokazać co ma miedzy nogami i niewiedzieliśmy do samego porodu co mam w brzuszki .Ale pewni bylismy od samego początku że siedzi tam mały Jaś :p

Jak mi go wyciągneli i pokazali to moje pierwsze słowa :Wiedziałam że to chłopak ...wiedziałam :laugh: a dalej to już niepamietam ::)

reklama
My jak szukalismy imiona to tez wiedzielismy ze bedzie Maciuś :D nawet dla dziewczynki nie mielismy imienia :laugh: nigdy nie zapomna słów anestezjologa jak mnie wybudzał ma pani synka ;D

ło matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak was na chwilke zostawic!!!!!!!!!!!! qrcze myslalam ze nie nadrobie! ale juz! ale teraz musze leciec do hubcia bo sie upomina! a ja za dluuuuuuugo czytalam!

mija super ze zdalas! wiedzialam!!!!!!!!
sorbus ciesze sie ze najusia juz oki miejmy nadzieje ze szybko minie juz do konca!!!!!!!!
shady zawiodlas mnie wczoraj............. :p

a wiec tak my z mezem to panny, synek to koziorozec :) mi 2 razy powiedzieli ze na 90%dziewczynka i dobrze ze nie uwierzylam-zawsze bylam pewna ze chlopca bede miala pierwszego; miala byc Maja :p i w brzuchu jak lobuz sie zachowywal- ludziom oczy wychodzily jak mi brzuch falowal doslownie!!!!!!!!!!!!!
lece do synka bo tata kapie :)

reklama
shady to taki maly zarcik!!!!!!!! ty zawsze nocny marku siedzisz dlugo wiec myslalam ze i wczoraj posiedzisz pisala pamietasz????? a tu cisza.............no i spac poszlam!!!!!!! ale oczywiscie to byl zarcik! nie gniewasz sie nie????? ;) ;) ;)

Do góry