reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Agatulka kobietko ale Ty masz teraz na głowie:szok:nic się nie martw, przebidujecie jakoś na tej kupie a potem to już swoje gniazdko będziecie mościć i nerwy przeminą. Ponoć przeprowadzki sa jednym z wyzszych czynników stresogennych:dry:a co dopiero z jednej części kraju na drugą. Ściskam i sił dodaję:tak: dobrze będzie i juz kawał drogi za Wami;-)

dzięki za słowa otuchy
no ja się nastawiłam ze powrocie będe wiła swe gniazdko a to koppp i trza czekać ale poczekamy innego wyjścia brak hehehhe

Kerry scraper świetny. Dla mnie to jeszcze czarna magia, ale może i w tym temacie się podszkolę

Agatulka w sumie współczuję przeprowadzki. Sama mam za sobą przeprowadzkę do innego kraju. Nasz dobytek jechał transportem trzy dni,a i na miejscu wyszły problemy, więc z teściami przez miesiąc mieszkaliśmy. I tylko coś mnie trafiało, jak patrzyłam na mieszkanie, w którym nie mogłam jeszcze mieszkać. Miało to plus taki, że przynajmniej trochę rzeczy udało mi się do szafek upchać.
Chwalicie się obiadem to tez dodam, a co:-) U mnie dzisiaj papryki faszerowane. A za oknem mam 48 stopni. Żeby nie być gołosłownym dołączam obrazeczek

no my tez z teściami mieszkamy rzeczy z nami jechały heheh bo 3 auata były 2 wieksze jedne z przyczepką i jeden mały osobowy :)
więc jakos się udało jednak dobytku troszkę jest sam sprzęt typu pralka lodówka kuchenka i inne sprzęty
sporo rzeczy oddałam do opieki udało mi się wózek sprzedać ufff

na obiad dzis krupnik i naleśniki
oby mąz wrócił z wózkiem bo jechał do wója bo u niego dorabia :) a ja chce bardzo na spacer wyjść pozdrawiam wass

Bodzinka zdrówka

Ooooo nie dopatrzylam, ze jest nowa mamuska z Ankary :tak::tak:Witaj!:tak: Temperatury nie zazdroszcze :no: ja juz bym zdychala :sorry2: ale temperatura w UK tez zostawia duzo do zyczenia..... zimno jest i to nastraja mnie bleeeee

agalutka szkoda, ze tak wyszlo z mieszkankiem, ale zobaczysz jeszcze bedzie dobrze :tak:a z tego co pamietam tesciow masz fajnych to dacie rade :tak:

Bodzia walnij kawke, moze niskie cisnienie powoduje bol glowy..... bidulko :-(

Zjedlismy obiadek i ...... najchetniej poszlabym spac. Za oknem ciemno, co chwila cos pada, ja chce slonka :tak:

Głowa nie boli za to przydałby się masażysta...:dry::dry:
A Młode wsadziłam do miski i własnie wychlapuje wode...Ale za to jaki zadowolony:laugh2::laugh2::laugh2:

Agatulka będzie dobrze.A jak już zostaniecie sami to dopiero będzie się dzaiło:-D:-D

mus byc dobrze ja tylko na to liczę innej opcji brak:pPPPPPPP

Ooooo nie dopatrzylam, ze jest nowa mamuska z Ankary :tak::tak:Witaj!:tak: Temperatury nie zazdroszcze :no: ja juz bym zdychala :sorry2: ale temperatura w UK tez zostawia duzo do zyczenia..... zimno jest i to nastraja mnie bleeeee

agalutka szkoda, ze tak wyszlo z mieszkankiem, ale zobaczysz jeszcze bedzie dobrze :tak:a z tego co pamietam tesciow masz fajnych to dacie rade :tak:

Bodzia walnij kawke, moze niskie cisnienie powoduje bol glowy..... bidulko :-(

Zjedlismy obiadek i ...... najchetniej poszlabym spac. Za oknem ciemno, co chwila cos pada, ja chce slonka :tak:

teście oki tylko chyba zbyt przegieli z tym ze nie popakowali niccc i tak na ostatnią chwilkę wsioo zostawili albo może liczą że ja wprawiona heheh w pakowanie i ich mam spakować:p bo w ciagu 5 lat to nasz 8 przeprowadzka bo ciagle wynajmowalismy :p teraz juz na stałe coś jest
noi i te lenistwo tych małolat ze trza gonic prosic i w ostatneczności zjebac by coś zrobiły to najbardziej dobijaaa

reklama
Do góry