K
kerry1
Gość
To dla was dziewczynki... na przekór przeciwnosciom losu:
YouTube - Feel & Iwona Węgrowska-Pokonaj siebie
:-):-)
YouTube - Feel & Iwona Węgrowska-Pokonaj siebie
:-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agatulka kobietko ale Ty masz teraz na głowienic się nie martw, przebidujecie jakoś na tej kupie a potem to już swoje gniazdko będziecie mościć i nerwy przeminą. Ponoć przeprowadzki sa jednym z wyzszych czynników stresogennycha co dopiero z jednej części kraju na drugą. Ściskam i sił dodaję dobrze będzie i juz kawał drogi za Wami;-)
Kerry scraper świetny. Dla mnie to jeszcze czarna magia, ale może i w tym temacie się podszkolę
Agatulka w sumie współczuję przeprowadzki. Sama mam za sobą przeprowadzkę do innego kraju. Nasz dobytek jechał transportem trzy dni,a i na miejscu wyszły problemy, więc z teściami przez miesiąc mieszkaliśmy. I tylko coś mnie trafiało, jak patrzyłam na mieszkanie, w którym nie mogłam jeszcze mieszkać. Miało to plus taki, że przynajmniej trochę rzeczy udało mi się do szafek upchać.
Chwalicie się obiadem to tez dodam, a co:-) U mnie dzisiaj papryki faszerowane. A za oknem mam 48 stopni. Żeby nie być gołosłownym dołączam obrazeczek
Agatulka będzie dobrze.A jak już zostaniecie sami to dopiero będzie się dzaiło
Ooooo nie dopatrzylam, ze jest nowa mamuska z Ankary Witaj! Temperatury nie zazdroszcze ja juz bym zdychala ale temperatura w UK tez zostawia duzo do zyczenia..... zimno jest i to nastraja mnie bleeeee
agalutka szkoda, ze tak wyszlo z mieszkankiem, ale zobaczysz jeszcze bedzie dobrze a z tego co pamietam tesciow masz fajnych to dacie rade
Bodzia walnij kawke, moze niskie cisnienie powoduje bol glowy..... bidulko :-(
Zjedlismy obiadek i ...... najchetniej poszlabym spac. Za oknem ciemno, co chwila cos pada, ja chce slonka
Moja głowa....
Zaraz mi peknie na maleńkie kawałeczki...
Buuuu
Miałam napisać,że głowa już nie boli, ale w zamian plecki..Bodzia to boli Cie ta glowa czy nie ........;-) a moze tobie masazysta jest potrzebny, a nie masaz ;-) zagon slubnego do roboty