reklama
Bardzo się cieszeWłaśnie dostałam są śliczne.Dzięki Bodzia jesteś cudowna.
Witajcie Kobitki,
Czytam i czytam... naskrobałyscie trochę...
Co do wojny to wpływu nie mamy ale jakby co to przyjmę Was do siebie.Tylko weźcie pod uwagę gorąco....
U mnie choróbsko rozwinęło sie na dobre i na koniki nie pojechlismy.:----(
Widzę, że listę robicie... Byłoby mi miło, jakbym dostapiła tego zaszczytu:-)
Co do różnych przeżyć Bodzinka i Aneta, cóż mogę się podzielić doświadczeniami. Niestety:-(
Ale też jestem zdania, że co nas nie zabije to nas wzmocni i tego się trzymam.
Dla tych co dopiero oczka otwierają zapodaje poranną kawkę
Miłego dzionka Mamuśli pozdrawiam
Czytam i czytam... naskrobałyscie trochę...
Co do wojny to wpływu nie mamy ale jakby co to przyjmę Was do siebie.Tylko weźcie pod uwagę gorąco....
U mnie choróbsko rozwinęło sie na dobre i na koniki nie pojechlismy.:----(
Widzę, że listę robicie... Byłoby mi miło, jakbym dostapiła tego zaszczytu:-)
Co do różnych przeżyć Bodzinka i Aneta, cóż mogę się podzielić doświadczeniami. Niestety:-(
Ale też jestem zdania, że co nas nie zabije to nas wzmocni i tego się trzymam.
Dla tych co dopiero oczka otwierają zapodaje poranną kawkę
Miłego dzionka Mamuśli pozdrawiam
Synul śpi...
Więc ja kończe sprzątać...
Ja dziś mam humorek wisielczy..Spć nie mogłam...Na szczęście Karolek zajmował sie sobą...Potem idziemy na targ bo leczo dzis robie....Węgiel pojawi się dziś po połedniu...Na targ mamy kawałek więc przy okazjii spacerek...Za oknem słońjce...
Więc ja kończe sprzątać...
Ja dziś mam humorek wisielczy..Spć nie mogłam...Na szczęście Karolek zajmował sie sobą...Potem idziemy na targ bo leczo dzis robie....Węgiel pojawi się dziś po połedniu...Na targ mamy kawałek więc przy okazjii spacerek...Za oknem słońjce...
E
Ewcia81
Gość
dzien doberekkk
A u mnie sniadanko i slonko za oknem,,w koncu przylazlo te slonce,a nie tylko deszcz i deszcz...
A asiulinka sikoreczka sa jeszcze,bo cos danwo ich nie cyztalam,,,
Bodzia robisz te listeke czy nieteke....hihi,,,
Na pewno dluzsza bedzie lista niz sie spodizewam,hmm,,,,dlatego sie pewnie skleja co bodzia??
Jkrzymka no hulorej niezly,,
wCzoraj bylam na imieninach babci,i zaszalałam z alkoholikiem hehe,,,szampan piwa driny,,wow mieszanka i bąbelki,,,hmmm
ale kaca niet,,wiec oki
pozdrqawiam i milego dnia
A u mnie sniadanko i slonko za oknem,,w koncu przylazlo te slonce,a nie tylko deszcz i deszcz...
A asiulinka sikoreczka sa jeszcze,bo cos danwo ich nie cyztalam,,,
Bodzia robisz te listeke czy nieteke....hihi,,,
Na pewno dluzsza bedzie lista niz sie spodizewam,hmm,,,,dlatego sie pewnie skleja co bodzia??
Jkrzymka no hulorej niezly,,
wCzoraj bylam na imieninach babci,i zaszalałam z alkoholikiem hehe,,,szampan piwa driny,,wow mieszanka i bąbelki,,,hmmm
ale kaca niet,,wiec oki
pozdrqawiam i milego dnia
reklama
Podziel się: