reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Właśnie dostałam są śliczne,śliczne to mało powiedziane,po prostu zabrakło słów.
Dzięki Bodzia jesteś cudowna.

Ostatnia edycja:
women52eu9.gif
Witojcie:-D

nowe też witam:tak:

u nas słoneczko świeci piknie:-D
jak humorki?

Witajcie Kobitki,
Czytam i czytam... naskrobałyscie trochę...
Co do wojny to wpływu nie mamy ale jakby co to przyjmę Was do siebie.Tylko weźcie pod uwagę gorąco....
U mnie choróbsko rozwinęło sie na dobre i na koniki nie pojechlismy.:-:)-:)-:)-(
Widzę, że listę robicie... Byłoby mi miło, jakbym dostapiła tego zaszczytu:-)
Co do różnych przeżyć Bodzinka i Aneta, cóż mogę się podzielić doświadczeniami. Niestety:-(
Ale też jestem zdania, że co nas nie zabije to nas wzmocni i tego się trzymam.
Dla tych co dopiero oczka otwierają zapodaje poranną kawkę
Miłego dzionka Mamuśli pozdrawiam

Synul śpi...
Więc ja kończe sprzątać...
Ja dziś mam humorek wisielczy..Spć nie mogłam...Na szczęście Karolek zajmował sie sobą...Potem idziemy na targ bo leczo dzis robie....Węgiel pojawi się dziś po połedniu...Na targ mamy kawałek więc przy okazjii spacerek...Za oknem słońjce...

dzien doberekkk
A u mnie sniadanko i slonko za oknem,,w koncu przylazlo te slonce,a nie tylko deszcz i deszcz...

A asiulinka sikoreczka sa jeszcze,bo cos danwo ich nie cyztalam,,,

Bodzia robisz te listeke czy nieteke....hihi,,,

Na pewno dluzsza bedzie lista niz sie spodizewam,hmm,,,,dlatego sie pewnie skleja co bodzia??:sorry2:

Jkrzymka no hulorej niezly,,
wCzoraj bylam na imieninach babci,i zaszalałam z alkoholikiem hehe,,,szampan piwa driny,,wow mieszanka i bąbelki,,,hmmm
ale kaca niet,,wiec oki

pozdrqawiam i milego dnia

reklama
Dobrze kochane liste wysłałam....
Teraz te, które mi sie gdzieś zapodziały prosze mnie opierniczać w wątku dotyczącym listy:tak::tak:I oczywiście bydą dołaczane;-)

Do góry