reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
My już po roczkowej imprezce.Alunia padła jak zabita ale nie ma co się dziwić jak cały dzień dzisiaj szalała i żadnej drzemki nie zaliczyła.Wpadłam do was na chwilę a teraz idę trochę porządku zrobić.Do potem!!!
Aha szykuje mi się zakonnica,najpierw był różaniec potem kasa a reszta rzeczy ją nie zainteresowała.Stwierdziliśmy z mężem że musimy drugie robić ha ha ha!
Aha szykuje mi się zakonnica,najpierw był różaniec potem kasa a reszta rzeczy ją nie zainteresowała.Stwierdziliśmy z mężem że musimy drugie robić ha ha ha!
Ostatnia edycja:
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Dobra konczmy temat bo nie mamy na to wpływu...
W razie czwego zagraniczne domówki polske domówki zwalą się Wam na głoweCieszycie się???????
:-):-):-):-):-):-):-)Taaaaaaaaaakkkk
aneta456
kocham i jestem kochana
My dzisiaj mieliśmy roczkową imprezkę.Było fajowo a Alunia przeszła samą siebie.Teraz już śpi ale dzisiaj z tych emocji w ogóle nie spała.
Byliśmy nastawieni na grilla dlatego nie przygotowaliśmy się na nic innego a pogoda taka że aż żal psa z domu wypuścić.
Na szczęście znaleźliśmy wyjście z sytuacji i zagrillowaliśmy w domu u mojej mamy ona ma kominek i tam smażyliśmy kiełbaski,kurczaczki itp.
Aha Alunia wyciągnęła różaniec,potem dotknęła książkę a następnie z impetem złapała za pieniądze i spowrotem wróciła do różańca.
Byliśmy nastawieni na grilla dlatego nie przygotowaliśmy się na nic innego a pogoda taka że aż żal psa z domu wypuścić.
Na szczęście znaleźliśmy wyjście z sytuacji i zagrillowaliśmy w domu u mojej mamy ona ma kominek i tam smażyliśmy kiełbaski,kurczaczki itp.
Aha Alunia wyciągnęła różaniec,potem dotknęła książkę a następnie z impetem złapała za pieniądze i spowrotem wróciła do różańca.
K
kerry1
Gość
Ja tak szybko dziś tylko na dobranoc.
Witaj chiara1!!!!
Aneta fajnie, że roczkowa impreza Aluni się udała!
Bodzinka dzięki za zorganizowanie tej listy i za pamięć.
Byliśmy prawie cały dzień u dziadków (tzn.moich rodziców), Zostawiliśmy im na parę dni Kubusia, a on oczywiście przeszczęśliwy. Mieliśmy też jechać do dinoparku ale zapomniałam chusty dla Bartusia . A teraz wieczorkiem zrobiliśmy sobie maraton filmowy tzn "U pana Boga w ogródku"(2 część "u pana boga za piecem") - uwielbiam polski swojski humor. Oraz niemiecki film: "Pukając do nieba bram", też polecam.
No to do jutra!!!! P.S. Bardzo się cieszę na ten nowy wątek.
Witaj chiara1!!!!
Aneta fajnie, że roczkowa impreza Aluni się udała!
Bodzinka dzięki za zorganizowanie tej listy i za pamięć.
Byliśmy prawie cały dzień u dziadków (tzn.moich rodziców), Zostawiliśmy im na parę dni Kubusia, a on oczywiście przeszczęśliwy. Mieliśmy też jechać do dinoparku ale zapomniałam chusty dla Bartusia . A teraz wieczorkiem zrobiliśmy sobie maraton filmowy tzn "U pana Boga w ogródku"(2 część "u pana boga za piecem") - uwielbiam polski swojski humor. Oraz niemiecki film: "Pukając do nieba bram", też polecam.
No to do jutra!!!! P.S. Bardzo się cieszę na ten nowy wątek.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dobrywieczor a wlasciwie to juz dziendobry.Mam na imie Asia i tyż od ponad roku siedze w domku z maluszkiem.Amelia urodzila sie 4 czerwca 2007 na poczatku siodmego miesiaca ciązy.Teraz jest rozbrykaną wesolą dziewczynką.Cale dnie spedzamy razem.Dziewczyny czy przyjmiecie nas do swojego grona?Pozdrawiamy
Witaj wśród Domówek..Dobrywieczor a wlasciwie to juz dziendobry.Mam na imie Asia i tyż od ponad roku siedze w domku z maluszkiem.Amelia urodzila sie 4 czerwca 2007 na poczatku siodmego miesiaca ciązy.Teraz jest rozbrykaną wesolą dziewczynką.Cale dnie spedzamy razem.Dziewczyny czy przyjmiecie nas do swojego grona?Pozdrawiamy
reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
witajdobrywieczor a wlasciwie to juz dziendobry.mam na imie asia i tyż od ponad roku siedze w domku z maluszkiem.amelia urodzila sie 4 czerwca 2007 na poczatku siodmego miesiaca ciązy.teraz jest rozbrykaną wesolą dziewczynką.cale dnie spedzamy razem.dziewczyny czy przyjmiecie nas do swojego grona?pozdrawiamy
Podziel się: