reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
JKRZYMKA toś Ty poetka jest ? :-).
Dzięki za komentarzyki :-).
No i niezła z Ciebie świruska :-D. I kto by pomyślał, żeś matką trójeczki :-D. Oczywiście wszystko w pozytywnym tego słowa znaczeniu :tak:.

aneta wybacz, ale całkowicie mnie zaćmiło i nie złożyłam życzonek urodzinowych mojej imienniczce :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Nieszkodzi winka Alunia roczek miała 5 dni temu tylko teraz wyprawiamy.

Winka jestem z Ciebie dumna ale się pochwal:tak::tak:Choć troche żałuje bo lubie robić innym fotki:laugh2:
Myśmy troszke byli na dworku.Potem pokaże kałużowe focie:tak::tak:
A mnie też byś zrobiła kilka?
KAŁUŻOWIEC PIERWSZA KLASA.ŚLICZNY TEN TWÓJ SYNUŚ NA ZIĘCIA MEGO BY SIĘ NADAŁ.

Ja też chcę mieć was na NK?

Winka Ty i córcia ... podobne to mało powiedziane toż to Ty czyli klonik :-D:-D:-D

jaka tam poetka kiedys sobie popisywałam rymowanki jak miałam doła :sorry2: co do swiruski no cóz przyznaję się żem zupełnie normalna nie jest :-D:-D:-D

Winka Ty i córcia ... podobne to mało powiedziane toż to Ty czyli klonik :-D:-D:-D

jaka tam poetka kiedys sobie popisywałam rymowanki jak miałam doła :sorry2: co do swiruski no cóz przyznaję się żem zupełnie normalna nie jest :-D:-D:-D
Dzięki, dzięki :-). Właśnie mnóstwo osób z rodziny mi mówi, że Liwia to moja kopia :tak:.
Oj, jak ja bym chciała choć trochę tej nienormalności :sorry2:.
Krótko mówiąc, sztywniara ze mnie i tyle :sorry2:.

aneta namiar poszedł na PRIVA :-)
Dzięki,zaproszenie wysłałam,a teraz spróbuj mnie nie przyjąć.:-D:-D:-D:-D

Winka
-Ty sztywniara?Jakoś nie chce mi się w to wierzyć.

JKRZYMKA
-Ja kiedyś pisałam wierszyki takie prywatne przeważnie o uczuciach,zdarzało mi się też rymowanki.Mam taki kajecik w którym zapisałam co nie co.

reklama
Anetko ja tez mam zeszycik z moimi wypocinkami ale nie każdy się nadaje do publikacji... jeden to taki świntuśny był żem go głupia wywaliła a teraz zbytnio nie pamiętam a szkoda bo pamiątka :zawstydzona/y::-p

Do góry