reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dla Remiego takie małe życzonka.

W tym szczególnym dnu, życzę Ci prezentów stu. Wiele szczęścia i radości oraz znakomitych gości.

sikoreczka-Ja też na Trzebiatowskiej mieszkam,prawie byłyśmy sąsiadkami.
Na szczęście takie tłumy to tylko w sezonie.
Domyślam się że nie gryziesz ale ja raczej nieśmiała jestem.

JKRZYMKA-Ja też się na ciach piszę.

reklama
Anetko spoko ciacho dam :tak:

ale jastem ułomna włożyłam ciacho do piekarnika na najwyższą półkę a jak urosło to się domyślcie jaki miałam dylemat:szok::-D:-D:-D
trochę naruszyłam ale jest zapudrowane ;-):-D

Cześć kobietki.:-)
Pare dni mnie nie było, ale mąż urlopik właśnie kończy, więc mam nadzieję, że od jutra będę częściej zaglądać.:tak::-)
Aha, proszę nie każcie mi wszystkiego nadrabiać, bo nie dam rady...:no::sorry2::blink:

Halloooo z ranka:-)

a ja tak na wesoło cobyście się pośmiały ;-):tak:

:rofl2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Krzymka :laugh2::laugh2::laugh2:

Wczorajsze balety udane:tak::tak::tak::tak:Dzisiaj jedziemy do mojej kumpeli ze studiów a jutro przyjeżdżają nasi znajomi.Weekend z młodymi ludźmi się zapowiada.Rewelacja.
no Anula widzę, że złapałas wakacyjnego bakcyla i na luzik zarzuciłaś;-)i bardzo dobrze:-)

Ale ze mnie ciapa
POZDROWIENIA OD MARTYNKI:-D:-D:-D:-D
Jakies perspektywy na komputra dla Innej:confused::confused::confused: czy zrzutę mus zrobić:confused:;-)

zobaczcie mojego urwiska ;-) zastanawiam się kiedy mi łóżeczka zwieje:szok:
:-D:-D:-D do Julinka go mus zapisać do szkoły cyrkowej:tak:

Cześc dziewczynki!
Mellduję że powróciłam :-D:-D:-D:-D Jestem opalona i wykąpusiana w morzu:tak: Teraz idę spac ale się odezwę jutro;-)
Jestem też mega wściakła bo nie mogę zrzucic fotek z aparatu:wściekła/y: Aparat mi siada a w kieszeni brak 500 złociszy na nowy sprzęcior:angry:
Buiziaki i sweet dreams:-)
kofffana moja a ja nadal na emeska ci nie odpisałam bo mój Synu wykonał rzut moją nokia i pojechala do sanatorium dla komórk, z którego jeszcze nie powróciła:no::no::no: ale cieszę się że już jesteś Ptaszyno:tak::-D

REMI wszytskiego najlepszego spełnienia marzeń,osiągania celów,szóstek bez nauki i wszystkiego naj naj naj
dołączamy się do życzonek:tak::-)

Cześć kobietki.:-)
Pare dni mnie nie było, ale mąż urlopik właśnie kończy, więc mam nadzieję, że od jutra będę częściej zaglądać.:tak::-)
Aha, proszę nie każcie mi wszystkiego nadrabiać, bo nie dam rady...:no::sorry2::blink:
Asiulinka ja tu ciebie wołałam:tak: słyszałaś:confused::-D

My powrócili ze wiochy. dzidzius spi, a ja mus sie odmoczyć po całym dniu:laugh2:Szymek papa się nauczył robić:-D:rofl2: i teraz wszystkim macha:-D:-D:-D:-D

Helllowwwwwwwwwwww!!!!
Wiecie czo sprzęty siem na mnie uwzięły i nie mogiem zgrac zdjęciów od mamy :dry::dry::dry: Normalnie mnie:angry::angry::angry::angry: Al;e za kwilkę cosik pokombinuje;-)
Iwonka czekaj Mycha!!!!!!!!!
Ja za tydzień najprawdopodobniej z koleżnka i i jej 5 letnią siorka do Zoo bede jechać...Co TY na to?????
hmmm... ja na to jak na lato ino 16 na ślub podążam:-p A potem może byc jak lac nie będzie:tak:

sikoreczka-Ja też na Trzebiatowskiej mieszkam,prawie byłyśmy sąsiadkami.
Na szczęście takie tłumy to tylko w sezonie.
Domyślam się że nie gryziesz ale ja raczej nieśmiała jestem.

szkoda żeśmy się nie strzasnęły:sorry2: ale miejsce twego zamieszkania urocze:tak: szczególnie nocka na plaży:-p

kofffana moja a ja nadal na emeska ci nie odpisałam bo mój Synu wykonał rzut moją nokia i pojechala do sanatorium dla komórk, z którego jeszcze nie powróciła:no::no::no: ale cieszę się że już jesteś Ptaszyno:tak::-D
ja to sie nie gniewam;-) znam ten typ n iszczycielski:sorry2: Madziorek dała wolne naszemu aparatowi:dry:

Dzień dobry wszystkim,pobudka zarządzona i teraz mój synu się bawi w łóżeczku a ja kukam do Was:tak::tak::tak:
Sikoreczka świetne zdjęcie w podpisie:tak::tak::tak::tak:Szkoda,że maluchysię pochorowały:-:)-:)-(ale dobrze,że nie trwało to długo:tak::tak::tak:
Gratki dla machającego Szymka

a ja Witam i o zdrówko wszystkie pytam :-)

a to fotka z wczorajszych odwiedzinek:-)

moja mama , babcia 2 siorki ja i Korduś z Domcią:-)

Załączniki

• rodzinka.JPG
    rodzinka.JPG
    84,2 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry