Dziewczyny ale dziwnie się czuję mój pierworodny kończy dziś 13lat a ja pamiętam jak pierwszy raz go zobaczyłam jak położyli mi na brzuchu:-) no i pokazali że zaznaczony bo ma na pupci duuużą myszkę juz wiedziałam że mi go nie podmienią
reklama
nie za ma co.ale jak upieczesz to podrzuć do kawki;-)Anula Dziękuję :-):-):-)
piekę zaraz ciacho... babkę cytrynową bo mama z siostrami wdrepną :-):-):-)
sikoreczka79
Fanka BB :)
Brybry!
Zdjęciów brak do nadal Dobrze że mama ma czytnik kart w komputrze, to dziś je będę miała
Nad morzem było super:-) Wyopalałam się, wykompusiałam i najważniejsze wypoczęłam Tylko przez dwa dni mieliśmy niepogodę, ale za to oglądaliśmy sztorm No i dzieciaki mi się troszku pochorowali: anginkę dostali. Na całe szczęście do lekarza poszłam antybiotyk dostali i szybciutko do zdrówka powrócili
Bardzo ładne macie miasteczko tylko weekendów ci nie zazdroszczę Jak przychodził piątek to przejśc się przez centrum nie dało A te tabuny samochodów
Dobra ja się odmeldowuję i mykam do mami
Papatki;-)
Zdjęciów brak do nadal Dobrze że mama ma czytnik kart w komputrze, to dziś je będę miała
Nad morzem było super:-) Wyopalałam się, wykompusiałam i najważniejsze wypoczęłam Tylko przez dwa dni mieliśmy niepogodę, ale za to oglądaliśmy sztorm No i dzieciaki mi się troszku pochorowali: anginkę dostali. Na całe szczęście do lekarza poszłam antybiotyk dostali i szybciutko do zdrówka powrócili
tak tam mieszkaliśmy, na rogu A co do odwagi to ja nie gryzę....... połykam w całości;-)sikoreczka-Witaj!!!Jak tam wrażenia po pobycie?Miałam okazję zobaczyć cię na żywo w naszej mieścinie w dniu twojego przyjazdu,ale niestety nie ujawniłam się bo po pierwsze Alunia dała nam popis jak wracaliśmy ze spaceru a po drugie trochę zabrakło odwagi.
Czy mieszkałaś na ulicy Trzebiatowskiej?
Bardzo ładne macie miasteczko tylko weekendów ci nie zazdroszczę Jak przychodził piątek to przejśc się przez centrum nie dało A te tabuny samochodów
Sto lat sto lat niech żyje żyje nammmmmDziewczyny ale dziwnie się czuję mój pierworodny kończy dziś 13lat a ja pamiętam jak pierwszy raz go zobaczyłam jak położyli mi na brzuchu:-) no i pokazali że zaznaczony bo ma na pupci duuużą myszkę juz wiedziałam że mi go nie podmienią
Dobra ja się odmeldowuję i mykam do mami
Papatki;-)
Bodziu Dziękuję:-)
myyyy ciacho w piekarniku jak ja uwielbiam zapach pieczonego ciacha
Hear me talk!
myyyy ciacho w piekarniku jak ja uwielbiam zapach pieczonego ciacha
reklama
Podziel się: