reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam babeczki tylko przelotem mężus juz jest więc komp w odstawke
od razu inny usmiech i inne spojrzenia na świat bo wygladało juz cięzko
jednak samej z 2 dzieci na małym wygwizdowiu zadna rewelka

pozdrawiam wassssssssssss

Agatulko no tak po co komp jak można ciekawsze rzeczy z mężusiem robic ;-):-p:-D

zobaczcie mojego urwiska ;-) zastanawiam się kiedy mi łóżeczka zwieje:szok:

Aneta jak już tu jesteś to masz poczucie że nie jesteś sama i nagle masz przyjaciół.Ja też raczej samotna byłam bo znajomi raczej się poodwracali od małżeństwa z "kłopotem":wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Teraz znajdują się tacy z którymi nie widziałam,się kupę lat ale też mają rodziny:tak::tak::tak::tak:
nie szaleję ale zaczynam żyć:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Winka każdego chłopa się da:tak::tak::tak::tak:Ty też dasz radę:tak::tak::tak::tak:Tulę Cię mocno.za dobrze to znam:tak::tak::tak::tak::tak:

Winka każdego chłopa się da:tak::tak::tak::tak:Ty też dasz radę:tak::tak::tak::tak:Tulę Cię mocno.za dobrze to znam:tak::tak::tak::tak::tak:
Hehe, to na podszkolenie wyślę Ci mojego, bo mi od 8 lat nie udaje się Go urobić :no: - taki zawzięty baran :crazy:. Jego dziadek, albo pradziadek :confused: był niemcem i może to dlatego ma taki twardy charakter :dry:. Jak przez te 8 lat nic nie udało mi się w nim zmienić, to już na pewno się nie uda :no:. Ja już nie wierzę w cud :no:, niestety :-(.

Oglądam sobie Sopot, więc czmycham do łóżeczka.

D*O*B*R*A*N*O*C Papatki :-).

Cześc dziewczynki!
Mellduję że powróciłam :-D:-D:-D:-D Jestem opalona i wykąpusiana w morzu:tak: Teraz idę spac ale się odezwę jutro;-)
Jestem też mega wściakła bo nie mogę zrzucic fotek z aparatu:wściekła/y: Aparat mi siada a w kieszeni brak 500 złociszy na nowy sprzęcior:angry:
Buiziaki i sweet dreams:-)

Cześć.
Znów z samego rana dziecię moje wstało no i tyle ze spania do południa;-);-);-)
Sikoreczka witaj,jak fajnie,że w końcu wróciłaś:tak::tak::tak:
Winka
wałek walec i parasol i dobrze będzie,dasz radę:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
życzę wszystkim udanej i miłej niedzieli.Buziaki

reklama
Jeśli w grę wchodzi wychowanie m. to warto zaryzykować nawet parasolkę:tak:;-):-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-D
Popieram :tak::tak::tak:

anula
-Ala też zrobiła nam wczesną pobudkę a teraz śpi bo nie dospała.

Na szczęście ja nie mam większych problemów z moim m.Nie jest pod pantoflem ale dogadujemy się.

sikoreczka-Witaj!!!Jak tam wrażenia po pobycie?Miałam okazję zobaczyć cię na żywo w naszej mieścinie w dniu twojego przyjazdu,ale niestety nie ujawniłam się bo po pierwsze Alunia dała nam popis jak wracaliśmy ze spaceru a po drugie trochę zabrakło odwagi.
Czy mieszkałaś na ulicy Trzebiatowskiej?

Do góry