reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no ja na pewno bym nie wypiła bo serducho by mi w poprzek stanęło;-)ja to mleko z kawa raczej spijam:sorry2:

giant-fish.jpg
To tak jak ja :-). Ja tylko z mlekiem kawkę popijam :tak::-), pół na pół :-).

A ryba :szok::szok::szok: .

Bodzia chyba jednak nie jest tak źle z Tobą co ? ;-). No chyba, że juz ta choroba na mózg Ci się rzuciła :-p:laugh2:.

reklama
Cześć Kobiety:-)

no spakowany za 2 godzinki mój pierworodny jedzie na tydzień na obóz sportowy.... a jeszczo wam nie mówiła ... to prezęt od teściów na jego 13 urodzinki:tak::-)
http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxmk142YYPL
Madźka ryba bombowa:-D:-D:-D

Bodziu wpraszam się na ten obiadek z rybką ;-)
no masz żebyś szybciej doleciała do sklepu:tak:

reszta dziewuszek buziaki ściskaki;-)

hej Wam,tak sie zanudzam,ze aż nie mam zabardzo czasu aby popisac sobie:)wchodze tu tylko pozna noca kiedy maz wybywa do roboty ale o tej porze to nikogo juz nie ma, teraz kiedy jeszcze spi wskoczylam sobie na chwilunie bo jak sie obudzi to znowu bedzie gadal ze kompa nie potrzebnie mam wlaczonego ahh taki typ.
Ide dzis do dentysty ale sie booje miesiac sie nastawialam chyba uciekne z tamtad:-( no ale trudno szuflade trza naprawic nie ma co

reklama
Do góry