reklama
K
kerry1
Gość
My dzisiaj po upalnym dniu jesteśmy wykończeni na maxa.Alunia już po kąpieli i kolacji smacznie sobie śpi.
Mój mężuś jak zwykle (w trakcie urlopu)wieczorami wędkuje a ja sama jak ten palec.
Kerry-Alunia jeszcze nie chodzi samodzielnie tylko za rączki trochę ja prowadzam.Teraz to już nie przybiera dużo waga od dawna trzyma się na tym samym poziomie,z tym że ona od początku jest większa i cięższa od swoich rówieśników.
Fajna masz dziewczynkę Aneta no i cała mamusia
Mąż pojechał do pracy bo robią klimatyzacje i ktoś musiał zostać po pracy żeby przypilnować...:-(
Młodsze maleństwo śpi, starsze się zbuntowało i wyszło z łóżka, nie chciał moich bajek (tzn znudziły mu się po 20 minutach) i ogląda teletubisie na których pewnie zaraz zaśnie a ja mam znów stos prasowania ale za gorąco mi aby włączyć żelazko. i co chwilę krzyczy lowel lowel no bo od wczoraj jeździ z tatą godzinkę na rowerze w tym nowym foteliku.:-).
Oj coś was znowu wywiało.
dobranoc dziewczyny!!!!
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
ale dzieńńńńńńńńńńńńńńńńńń
nie zapowiadało sie a tu pogoda sie tak poprawiła i tesciowa dzwoni jedziemy nad morze
cały dzień maluszki wyszalały sie na maxa
wpierw walka o zabawki
radośc wygranego zartuje oczywiście radośc z super zabawy
ja zbuduje największy zamek z pisakuuuuu
wypluskały wyskakały wull wypass
a potem się w wodzie oplalaiśmy razem leżąc w mini morzu uwaga jeszcze nie schudłam do końca
mały padł jak wracalismy na reku u ciotki mały pokaz fotek bedzie uwaga
okazało się że mojemu synkowi nie idzie jeden ząbek tylko aż 2 super że mi teść żelik kupił jupiiiii
no to teraz idę zmyć piasek bo wszędzie sie wcisnął
nie zapowiadało sie a tu pogoda sie tak poprawiła i tesciowa dzwoni jedziemy nad morze
wpierw walka o zabawki
a potem się w wodzie oplalaiśmy razem leżąc w mini morzu uwaga jeszcze nie schudłam do końca
okazało się że mojemu synkowi nie idzie jeden ząbek tylko aż 2 super że mi teść żelik kupił jupiiiii
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Hej
JKRZYMKA daj znać jak coś będziesz wiedzieć:-(...
O Boże :-(...Kochane ja na momęcik
proszę pomódlcie się za małą 8miesięczną Kasię która lezy na oiomie w ciężkim stanie.... przydusiła się poduszką :---(
JKRZYMKA daj znać jak coś będziesz wiedzieć:-(...
super fotkiale dzieńńńńńńńńńńńńńńńńńń
wpierw walka o zabawki
Bodziu tulaski dla Ciebie i zdrówka KochanaDobry
Agatulka super foteki
Ale z Ciebie laska.....
A w ogóle to ja nadal chora, zła i w ogóle więc ide do apteki...
Masz jak w banku.Strasznie przykre jest to co napisałaś.Dlatego właśnie zawsze na noc wyciągam Stasiowi poduszkę,po prostu się bojęKochane ja na momęcik
proszę pomódlcie się za małą 8miesięczną Kasię która lezy na oiomie w ciężkim stanie.... przydusiła się poduszką :---(
do potem.....
A u nas? Mam za sobą kolejną nie przespaną noc.Dzisiaj już nie daje rady,oczy mi się same zamekają a Stasiowi najchętniej odłączyłabym zasilanie na dwie trzy godzinki;-)nie da rady to się będę męczyła kolejny dzień:----(Dziś na 14 idziemy z Małym na hydromasaża mam tylko ochotę iść spać.Skąd brać siły no skąd?
reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Bodzinko koffana, ja dopiero teraz skumaąłm, żeś Ty chorowitka :-(.
Kuruj się i zdrowiej. Niech to chorubsko sobie juz od Ciebie pójdzie a kysz, a kysz.
agatulka fajne zdjątka . A nie będzie Ci brakowało tego morza jak przeprowadzisz się do Krakowa ? ;-)
Kuruj się i zdrowiej. Niech to chorubsko sobie juz od Ciebie pójdzie a kysz, a kysz.
agatulka fajne zdjątka . A nie będzie Ci brakowało tego morza jak przeprowadzisz się do Krakowa ? ;-)
Podziel się: