reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Trochę późno wpadłam rybka już wystygła ale co tam wrzucę se do mikrofali i zjem.

Kochane ja na momęcik
proszę pomódlcie się za małą 8miesięczną Kasię która lezy na oiomie w ciężkim stanie.... przydusiła się poduszką :-:)-:)-(do potem.....
Biedne maleństwo.Koniecznie daj znać jak coś będziesz wiedziała.

Dziewczyny czy wy telepatycznie się spotykacie na forum,bo ja jakoś nie mogu trafić na was.

reklama
witajcie kochane
u mnie już mieszkanko posprzątane, pranie zrobione, połowa obiadu i ciasto zrobione, jedynie na spacerku nie byliśmy bo rano się rozpadało a nawet troszku pogrzmiało. Czeka mnie jeszcze dziś prasowanie ale po tym deszczu znów jest bardzo tropikalnie ciepło i wilgotno.

Dzieciaczki właśnie usneły więc mam chwilkę dla siebie ale muszę zabrać się za album Kubusia bo znowu w nim braki... tzn fotki są wklejone ale coś naskrobać by też trzeba było.
Jakieś osiągnięcia itp.

Ostatnio pomyślałam że będę drukować niektóre moje posty z BB z tymi wątkami o dzieciaczkach i wklejać im do ich książeczek - albumów - na pamiątkę:tak:

Bodzia juz kiedyś pisałaś ale nie chce mi się szukać..jakiego programiku używasz do fotke tzn obróbki? Bo ja corel Paint Shop Pro Photo, całkiem fajny ale jeszcze gubię się w tych warstwach...

Ależ skusiłyście mnie na tę rybkę i kawkę, kawka już jest, rybka się robi (w warzywach po grecku mniam).

A powiem wam że ciacho robię z tzw krówką czyli masą robioną z zagęszczonego mleko słodzonego (gotowanego 2,5 godziny w puszce), 1 warstwa - herbatniki nasączone alkoholem, 2 warstwa masa z puszki, 3 warstwa znów herbatniczki, 4 warstwa krem karpatka (robię ten błyskawiczny z delekty), 5 warstwa herbatniczki i na to galaretka agrestowa. Może jeszcze położę pod galaretkę jakieś owowce. I co macie ochotę? :-D:-D:-D:-D:-D:-D
JKRZYMKA straszna historia z tą Kasieńką... Jak to poduszką przydusiła się? Kto daje 8 miesięcznemu dziecku poduszkę, przecież do roku chyba nie powinno się dawać podusi...

Kerry ja zaczynałam z Corelem a teraz używam Adobe:-D:-D
Zapieknka meksykańska Iwonki w piekarniku, zaraz ją wyciągam, Lolo śpiewa:-D:-D
Miałam coś jeszcze napisać...I zapomniałam:szok::szok::szok:

no i zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::

Agatulka super fotki, och jak ja marzę żeby moje dzieciaczki też już mogły tak pobawic się na plaży...ale za rok napewno:tak::tak::tak::tak:

*emi*25 powodzenia u "wyrwiząba"...nie taki dentysta straszny jak go piszą, oby tylko nie bolało. Ja też się muszę wybrać, bo ostatnie ponad dwa lata to ciąża karmienie, ciąża i znów karmienie... a co do męża toi musisz go jakoś wychować ..dziewczyny ci tu doradzą. Mój małż jest tylko zazdrosny o BB.

Dziewczyny dzięki za komentarze do profilu na NK. Aż się wzruszyłam przy niektórych wierszykach.

nie dziekuje, jego sie nie da wychowac ma za twardy charakter,on zarabia on rzadzi a ja tylko siedze w chalupie i nic nie robie .

Dobra mykam moze pod wieczor wpadne:) Czymajcie sie.

no spakowany za 2 godzinki mój pierworodny jedzie na tydzień na obóz sportowy.... a jeszczo wam nie mówiła ... to prezęt od teściów na jego 13 urodzinki:tak::-)

Krzymka świetny prezent taki obóz sportowy
36_7_24.gif
oj to Ty wolna matka będziesz, tylko resztę jeszcze gdzieś na wakacje wysłać i urlop:-p:-D

140_org.jpg

Nio to rybka drogie panie:tak::tak:
Bodzia ale fudłaś wyżer:tak::tak:. Mniam

Dziewczyny czy wy telepatycznie się spotykacie na forum,bo ja jakoś nie mogu trafić na was.
no bo tutaj BB telepatia działa:tak::-D

Aneta BB telepatia;-);-)
Sama widzisz:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Ostatnio pomyślałam że będę drukować niektóre moje posty z BB z tymi wątkami o dzieciaczkach i wklejać im do ich książeczek - albumów - na pamiątkę:tak:

Kerry niezły pomysł:tak::tak: szkoda, że nie mam drukarki w domu
36_20_1.gif
nawet dla nas samych to niezła pamiatka i polewka:-D co Ty kobito tak przy piatku na PPD zapadłaś:confused::confused: może ci coś na rozluźnienie podesłać:confused:;-):laugh2::-p

Nas na spacerze deszcydło zlało. Dobrze, że tata był w pobliżu to nam pranie zgarnął ze sznurka i dzięki temu wysechło i nie zmokło:no:Szym odmówił spozycia obiadku i walnął się spać. Pewnie go ta pogoda zmuliła:dry:zje jak wstanie. A ja czekam na kumpelę. wróciła z tureckiego kazania i ma nas nawiedzić z pamiątkami z podróży;-):laugh2:

Wpadłam na BB i znowu za późno.Może za krótko z wami jestem i dlatego nie potrafię się telepatycznie komunikować.

*emi*25 powodzenia u "wyrwiząba"...nie taki dentysta straszny jak go piszą, oby tylko nie bolało. Ja też się muszę wybrać, bo ostatnie ponad dwa lata to ciąża karmienie, ciąża i znów karmienie... a co do męża toi musisz go jakoś wychować ..dziewczyny ci tu doradzą. Mój małż jest tylko zazdrosny o BB..
U mnie z zębolami nieciekawie po ciąży było 11 sztuk do leczenia.Na szczęście mam już prawie za sobą leczenie,został mi jeszcze tylko jeden ale z nim mam się zgłosić we wrześniu.

agatulka-Fajowskie foteczki.

Obiadek zrobiony,ciasto w piekarniku,maleństwo śpi,ja mam chwilę dla siebie a was znowu nie ma.:no::no::no:
Dzięki dziewczyny za komentarze na NK.

Hej Lachony najlepsiejsie na świecie:tak::tak::tak::tak::tak:
My wróciliśmy po hydromasażu i pani rehabilitantka jest bardzo zadowolona z mojego synka i jego postępów:tak::-):-):-):-):-):-)
Wczoraj bli szanowni gazownicy.Znienacka ale na szczęście m. był już w domku i łatwo poszło.
Aneta ja też rzadko w czas się wbijam;-):tak::tak: no cóż takie życie:tak::tak::tak:
A wieczorem wychodne z kumpelką z podstawówki z którą od podstawówki się nie widziałam.Będzie się działo:tak::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry